Жерар Пике продължи напред след раздялата си с Шакира, без

...
Жерар Пике продължи напред след раздялата си с Шакира, без
Коментари Харесай

Жерар Пике празнува след раздялата на Шакира: Правя, каквото си искам!

Жерар Пике продължи напред след раздялата си с Шакира, без да му мигне окото, макар че двамата бяха дружно повече от десетилетие.

“Продължавам да върша това, което желая “, сподели неотдавна някогашният бранител на ФК Барселона, 36, в изявление за испанския вестник El Pais, отбелязвайки, че се усеща “много благополучен “ в живота си. “В деня, в който умра, ще погледна обратно и ще се надявам, че постоянно съм правил това, което съм желал. Искам да бъда правилен на себе си. ”
                             

Жерар Пике продължи напред след раздялата си с Шакира без да му мигне окото, макар че двамата бяха дружно повече от десетилетие. “Продължавам да върша това, което желая “, сподели неотдавна някогашният бранител на ФК Барселона, 36, в изявление за испанския вестник El Pais, отбелязвайки, че се усеща “много благополучен “ в живота си.

“В деня, в който умра, ще погледна обратно и ще се надявам, че постоянно съм правил това, което съм желал. Искам да бъда правилен на себе си. ” Той добави: “Няма да разходвам пари, с цел да изчистя имиджа си. Имаше промени в живота ми и аз знаех по какъв начин да запазя щастието. ” Пике и 46-годишната изпълнителка на She Wolf оповестиха през юни 2022 година, че са се разделили след повече от 10 години дружно.
                             

 

Бившата двойка в никакъв случай не се е венчала макар дългогодишната си връзка. Малко след раздялата на някогашната двойка, Пике беше видян да се разхожда със студентката по PR Клара Чиа – която е с 12 години по-млада от него – на концерт на Dani Martín през август 2022 година в Puigcerdà, Испания. След като фотосите на на новата двойка се появиха, източник сподели извънредно на Us Weekly, че Шакира е “с разрушено сърце “, виждайки някогашната си половинка да продължава напред толкоз скоро.
Той добави: “Няма да разходвам пари, с цел да изчистя имиджа си. Имаше промени в живота ми и аз знаех по какъв начин да запазя щастието. ”

Пике и 46-годишната изпълнителка на She Wolf оповестиха през юни 2022 година, че са се разделили след повече от 10 години дружно. Бившата двойка в никакъв случай не се е венчала макар дългогодишната си връзка.
                             

Малко след раздялата на някогашната двойка, Пике беше видян да се разхожда със студентката по PR Клара Чиа – която е с 12 години по-млада от него – на концерт на Dani Martín през август 2022 година в Puigcerdà, Испания. След като фотосите на на новата двойка се появиха, източник сподели извънредно на Us Weekly, че Шакира е “с разрушено сърце “, виждайки някогашната си половинка да продължава напред толкоз скоро.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР