Женското тяло е голяма загадка. За да може един мъж

...
Женското тяло е голяма загадка. За да може един мъж
Коментари Харесай

Разкриха от какво зависи женският оргазъм

Женското тяло е огромна мистерия. За да може един мъж да докара една жена до страховит оргазъм, то не постоянно е задоволително да подтиква добре познатите ерогенни зони. Важно е да се знае, че всяка жена може да има разнообразни възбудими точки.

„ Тук всичко зависи от логиката на психиката на дамата “, разясняват сексолозите.

Известно е, че стимулирането на клитора оказва помощ за реализиране на оргазъм при дамите. Но не всички дами са удовлетворени, когато мъж допре тази точка.

„ Говорейки за разпределението на ерогенните зони при дамата, би трябвало да се вземе поради нейното психо-еротично разположение към мъжа. При някой сътрудник е задоволително да се подтикват избрани „ точки “, само че при различен може да се наложи друг метод “, разясняват сексолозите.

„ За нежната половина на човечеството деликатността е значима “, безапелационни са специалистите.

Дори и най-незабележимата точка на тялото, с вярната стимулация, може да докара до самодоволство. Или назад, когато сътрудникът е недодялан по време на сексуален акт, тогава даже най-значимите ерогенни зони няма да дадат стремежи резултат.

„ За мъжа главното е да разбере, че оргазмът на дамата непосредствено зависи от мозъка ѝ и разположението на духа ѝ. Ако тя е озадачена от нещо и в случай че не е вярно готова за половия акт, то тогава няма да има резултат от стимулиране на ерогенните ѝ зони “, безапелационни са сексолозите.

Те са безапелационни, че няма клишета за дамите и секса.

„ Но може да се открои главният принцип: дамата би трябвало да бъде изучавана, подготвяна и насърчавана в секса. Отнасяйте се към нея като към индивид, а не като към обект, а към секса като към изкуство, а не като към машинален развой “, поучават сексолозите, представени от jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР