Женският волейболен шампион на България Марица (Пловдив) ще изиграе престижни

...
Женският волейболен шампион на България Марица (Пловдив) ще изиграе престижни
Коментари Харесай

Марица в Истанбул за две контроли с Галатасарай

Женският волейболен първенец на България Марица (Пловдив) ще изиграе влиятелни контроли против турския гранд Галатасарай ХДИ Сигорта (Истанбул). Маричанки отпътуват за Истанбул на следващия ден заран, а няколко часа по-късно в 17:00 б.в. ще се играе първата контрола сред двата тима. В сряда от 14:00 б.в. е вторият дуел сред двата отбора.

В събота Марица започва новия сезон в Националната волейболна лига Демакс с безапелационен триумф над Славия (София) с 3:0, а Галатасарай загуби от противника на маричанки в груповата фаза на Шампионската лига през този сезон – Фенербахче Опет (Истанбул) с 2:3 като посетител. След първите шест кръга в турския волейболен хайлайф Галатасарай е на шестото място с 12 точки.

Тази събота българските шампионки посрещат ЦСКА (София) в дуел от втория кръг в НВЛ. На шампионата в Родосто в подготовка преди началото на сезона двата тима участваха, само че се разминаха и не играха между тях. Марица и Галатасарай играят постоянно контроли през 2018, 2019 и 2020-а години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР