Женският волейболен шампион на България Марица (Пловдив) приема ЦСКА (София)

...
Женският волейболен шампион на България Марица (Пловдив) приема ЦСКА (София)
Коментари Харесай

Пет топки с автографи за феновете и безплатни билети за ШЛ на дербито с ЦСКА

Женският волейболен първенец на България Марица (Пловдив) приема ЦСКА (София) в повтаряне на финала от предходната година в Национална волейболна лига Демакс. Двубоят е на 4 ноември (петък) от 18:30 часа в зала " Сила ".

Клуба още веднъж ще изненада почитателите си за мача и всеки с билет за дуела ще взе участие в лотария за общо 10 награди. Наградите ще бъдат пет волейболни топки с подписи на всички волейболистки на Марица и пет безвъзмездни билета за първия домашен мач на пловдивчанки в Шампионската лига на 20 декември.
 Борислав Крачанов: Най-важно е да сме здрави и да затвърдим позициите си Борислав Крачанов: Най-важно е да сме здрави и да затвърдим позициите си
Томболата ще бъде изтеглена на два пъти – пет топки с подписи след първия гейм и пет билета след края на втория гейм.

Билетите за дуела са на цена от 5 лв. и ще бъдат продавани на касата в зала Сила.

Преди дуела ще може да закупите и трите абонаментни карти за новия сезон – златна – даваща право на наличие на всички домашен мачове на клуба в Шампионска лига, НВЛ и Купа България, сребърна за всички мачове в НВЛ и Купа България и бронзова единствено за постоянния сезон в НВЛ. Интересът към златната карта е значителен и клубът продаде сериозна численост карти в първия дуел за сезона против Марица 2022 (Пловдив).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР