Женският ни национален отбор по волейбол започна отлично участието си

...
Женският ни национален отбор по волейбол започна отлично участието си
Коментари Харесай

България излиза срещу Италия пред пълна Арена ди Монца на европейското първенство по волейбол за жени

Женският ни народен тим по волейбол стартира чудесно присъединяване си на Европейското състезание. Нашите девойки реализираха победа в първите си два мача в Група В над Хърватия (3:1) и Босна и Херцеговина (3:1).

Днес тимът ни воден от Лоренцо Мичели има надалеч по-трудна задача, тъй като ще се изправи против сегашния международен първенец Италия от 22:00 часа в “Арена ди Монца ” в Монца.

“Скуадра адзура ” стартира присъединяване си на европейското състезание с 2 победи от 2 мача над Румъния и Швейцария с по 3:0.

Селекционерът на България съобщи, че отборът ни ще излезе без напрежение против Италия.

" Искаме да се забележим по какъв начин ще изглеждаме против един от най-силните тимове. Ще се забавляваме и ще опитаме да обезвреждаме противника. Вече играхме в Лигата на нациите против тях и знаем какъв брой ще е мъчно. Но ние се любуваме на този миг. Нашата значима цел е да спечелим мачовете с Румъния и Швейцария. Би било ужасно да победим и Италия ", съобщи Мичели.

Ще съумеят ли довечера българските волейболистки да вземат оптималното против Паола Егону и компания, следва да разберем.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР