Женският национален отбор по волейбол завърши с победа участието си

...
Женският национален отбор по волейбол завърши с победа участието си
Коментари Харесай

Лъвиците ни приключиха Световното с категорична победа над Азербайджан

 Волейболистките ни с трагичен триумф над Тайланд на международното
Женският народен тим по волейбол приключи с победа присъединяване си на международното състезание в Япония, откакто разгромиха Азербайджан с 3:0 (25:19, 25:20, 25:20) в последния си мач от Група F, от втората фаза на шампионата, който се игра в зала " Осака Мунисипал Сентрал Джимнезиъм ".

С това България записа четвърти триумф и приключи по страховит метод присъединяване си на мондиала, като осъществя две поредни победи, откакто през вчерашния ден надигра и Тайланд с 3:2 гейма.

След този прелестен свършек девойките на селекционера Иван Петков завършват на шесто място в групата си, с четири победи, пет загуби и 11 точки.

Тимът ни може да остане на това място, в случай че по-късно през днешния ден Турция победи Тайланд. По този метод България ще раздели 11/12-о място в крайното класиране на Мондиал 2018. Азербайджан остана на последното място в групата с едвам 2 победи, 7 загуби и 6 точки.

С максимален актив за триумфа на " лъвиците " бе Мирослава Паскова с 13 точки (3 блока, 3 аса и 39% успеваемост в атака). Христина Русева приключи с 11 точки (3 блока, 1 ас и 67% успеваемост в атака) а Нася Димитрова завърши с 11 точки (2 аса и 53% успеваемост в атака).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР