Женският национален отбор по волейбол започна с отлична победа участието

...
Женският национален отбор по волейбол започна с отлична победа участието
Коментари Харесай

Волейболистките започнаха с бърза победа в турнира на претендентите

Женският народен тим по волейбол стартира с отлична победа присъединяване си в шампионата на кандидатите. Българките се постановиха с 3:0 (25:11, 25:16, 25:15) против Австралия в първия си мач от група В в перуанската столица Лима.

Воденият от Иван Петков състав надигра безапелационно противника си и завоюва бързо. Българките поеха самодейността още първоначално и до края бяха водещият тим.

Те завоюваха изрично първата част, като дадоха единствено 11 точки на противника. В идващите два гейма картината се резервира.

Българките стигнаха до значимия шампионат в Перу, откакто завоюваха златния поток в Европейската лига. Сега те се борят с още пет тима за първото място в шампионата на кандидатите. Победителят в конкуренцията ще се класира за най-силния шампионат - Лигата на нациите през 2019 година

Следващият противник на волейболистките е Пуерто Рико. Срещата e в събота и стартира в 01.00 ч. след среднощ българско време. В другия мач от конкуренцията, който се изигра, Перу загуби с 0:3 от Колумбия в група А.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР