Женският национален отбор по волейбол приключи с победа участието си

...
Женският национален отбор по волейбол приключи с победа участието си
Коментари Харесай

Волейболистките приключиха с победа участието си в Гран при

Женският народен тим по волейбол завърши с победа присъединяване си в Гран при. Българките се постановиха с 3:2 (25:22, 17:25, 18:25, 25:19, 15:12) против Аржентина.

Воденият от Иван Сеферинов тим остана пети във втората група на шампионата. Отборът завоюва пет от деветте си мача и не съумя да се класира за финалите.

Отново мощен мач изигра Гергана Димитрова, която стана най-резултатна с 24 точки. Мирослава Паскова добави 15, а капитанът Добрияна Рабаджиева записа 13. За Аржентина Емилсе Соса направи 20 точки.

Южноамериканките изиграха незабравим мач на обсада, като стопираха 16 пъти българската офанзива против единствено три блока против себе си.

След като завоюваха първия гейм, Рабаджиева и съотборничките й разрешиха на противника да вземе безапелационно идващите два и да направи поврат. В четвъртата част България стабилизира играта си и съумя да изравни. В тайбрека воденият от Сеферинов тим игра по-успешно и с 15:12 заслужи успеха.

Акцентът пред българския тим остава квалификацията за международното през 2018 година През есента България ще играе на европейското в Азербайджан и Грузия, където е в група с Русия, Турция и Украйна.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР