Женският национален отбор на България започна новото издание на Лигата

...
Женският национален отбор на България започна новото издание на Лигата
Коментари Харесай

Мира Паскова със счупена кост, аут за сезона

Женският народен тим на България стартира новото издание на Лигата на нациите в Япония с победа против Хърватия с 3:0, само че капитанката Мирослава Паскова получи травма в третия гейм. Президентът на БФВолейбол Любо Ганев заяви първо пред Дарик радио, че Паскова има строшаване на коста и ще би трябвало да се оперира. Той стори това преди даже да осведоми селекционера Лоренцо Мичели.
 Отлично начало за България в Лигата на нациите Отлично начало за България в Лигата на нациите
" За страдание има строшаване на коста. До две седмици би трябвало да се оперира. За страдание такива са новините. Организираме превозването до България и сменянето с друга състезателка. Тя не беше единствено капитан на тима, а мотор, мотор, човек, който обединяваше всички към себе си. Преди няколко минути се разбра ", сподели Ганев.
 Лоренцо Мичели: Единственото отрицателно от мача е травмата на Паскова Лоренцо Мичели: Единственото отрицателно от мача е травмата на Паскова
" Аз съм доста удовлетворен от метода на игра на девойки. Играят сплотено, имат вяра в себе си. Надявам се да не престават по този начин. Колективът е страховит. Личи си, че е страховит колектив. Победата в първия мач ще им вдъхне доста повече самочувствие. Ако не престават по този начин да работят, резултатите ще дойдат. Лоренцо е прочувствен човек и е изцяло естествена реакцията му. Той е изцяло обикновено да е удовлетворен от резултатите, които тимът реализира. Целта пред тима е да играе оптимално добре, оптимално сплотено. Това е тимът, който идващите години ще играе. Целта е оставане в Лигата на нациите, тъй като тук са най-силните тимове в света “, добави президентът на БФВолейбол.
 Любо Ганев след успеха на волейболистките: Много съм благополучен, по този начин желая да играем Любо Ганев след успеха на волейболистките: Много съм благополучен, по този начин желая да играем
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР