Женският хокей беше в доста голям спринт през последните седем

...
Женският хокей беше в доста голям спринт през последните седем
Коментари Харесай

Играчите на PWHL, които се присъединяват към празненствата на звездите на NHL, е шанс да отпразнуват и развият новата лига

Женският хокей беше в значителен спринт през последните седем месеца. Плановете за нова професионална лига бяха разкрити през юли, подготвителните лагери бяха открити през ноември и шайбата падна на встъпителния сезон през януари.

Месец по-късно стартирането на Професионалната женска хокейна лига беше от всички регистрира безапелационна победа, от счупени голям брой върхове за посещаемост до качеството на играта. Две дузини от най-хубавите играчи на PWHL участваха в демонстративна игра 3 на 3 в NHL All-Star Weekend в четвъртък вечер и тяхната роля в празненствата е късмет за членовете на лигата да отпразнуват сполучливия старт и да получат още по-голяма експозиция на интернационална сцена.

„ Хубаво е някак да натиснете бутона за пауза и да извършите крачка обратно и в действителност да оцените всичко, което сме постигнали като група “, капитан на Бостън и олимпийски първенец на Съединени американски щати Хилари Найт сподели.

Жените играчи участваха в Уикенда на звездите на NHL няколко пъти, в това число дългогодишният к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР