Женският футболен отбор на САЩ е донесъл рекордни продажби на

...
Женският футболен отбор на САЩ е донесъл рекордни продажби на
Коментари Харесай

Женският футболен отбор на САЩ донесе рекордни продажби на "Найки"

Женският футболен тим на Съединени американски щати е донесъл рекордни продажби на " Найки ", оповестиха от компанията. Производителят на спортни артикули регистрира най-голям брой онлайн продажби на публични фланелки - без значение женски или мъжки - в границите на един сезон, сподели изпълнителният шеф Марк Паркър.

От " Найки " изясняват триумфа със мощното показване на тима на Съединени американски щати на международното състезание. Американките стигнаха трети следващ край и в неделя ще пазят купата си против Холандия.

Броят на продажните надвишава тези на фланелките на " Барселона " и ПСЖ, оповестява soccerex.com. Около две трети от тимовете на международното за дами играят с екипировка " Найки ", а половината състезателки са с бутонки на компанията.

Американският производител на спортни артикули постави големи старания, с цел да се възползва по най-хубавия метод от международното за дами. Паркър уточни, че шампионатът е от огромно значение в тактиката на компанията.

Благодарение на международното приходите на " Найки " от продажби на артикули за дами са скочили с 11% до 7.4 милиарда $ на годишна база към 31 май.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР