Женският футболен клуб Етър (Велико Търново) изрази благодарността си към

...
Женският футболен клуб Етър (Велико Търново) изрази благодарността си към
Коментари Харесай

ЖФК Етър с благодарствен жест към Борислав Михайлов

Женският футболен клуб Етър (Велико Търново) изрази благодарността си към президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и управлението на централата за напъните, които се поставят за развиването на женския футбол у нас, осведоми пресслужбата на БФС.

След края на днешната работна среща в НФБ " Бояна " представителката на Етър Цвети Василева подари на Михайлов образец от новото издание на книгата " Болярките ", отдадена на историята на женския и девическия футбол във Велико Търново. Алманахът с създатели Ангел Ганцаров, Валентин Витанов и Йордан Грозданов бе публикуван и с финансовата поддръжка на Българския футболен съюз.

В края на октомври м.г. управлението на Етър изпрати формален адрес до президента Михайлов с признателност за отпусканите месечни възнаграждения към треньорите, за поетите от БФС разноски за съдийски такси, терени, целогодишни и финални шампионати, за безплатните курсове за треньори и за цялостната грижа от страна на БФС и АФЛ към децата, девойките и дамите, практикуващи футбол.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР