Женската организация на ГЕРБ-Пазарджик посети Дневен център за пълнолетни лица

...
Женската организация на ГЕРБ-Пазарджик посети Дневен център за пълнолетни лица
Коментари Харесай

Жени ГЕРБ-Пазарджик с дарителска инициатива в Дневен център за пълнолетни лица с увреждания в село Звъничево

Женската организация на ГЕРБ-Пазарджик посети Дневен център за пълнолетни лица с увреждания в село Звъничево (община Пазарджик).

Посещението бе във връзка миналия Ден на хората с увреждания и желанието на локалната конструкция на ЖГЕРБ-Пазарджик да подкрепят възрастните в месеца на Коледно-Новогодишните празници.
Народният представител Екатерина Захариева поздрави потребителите и работещите в дневния център и разиска с тях актуалната политическа обстановка. Хората споделиха, че са разочаровани от огромните, само че останали без покритие обещания на предходните ръководещи. Захариева ги увери, че групата на ГЕРБ-СДС вършат всичко допустимо, с цел да има държавно управление, което неотложно да стартира да взема решение проблемите им.

Областният координатор на ЖГЕРБ-Пазарджик доктор Лозана Василева благодари за топлото посрещане на шефката на центъра госпожа Иванка Кузева. Д-р Василева изрази своята угриженост към възрастните хора и сподели пред тях, че грижата за възрастните хора и хората с увреждания постоянно е била значима за политическа партия ГЕРБ.

Сред присъстващите, с изключение на Екатерина Захариева и доктор Лозана Василева, бяха и общинският консултант в Общински съвет Пазарджик и регионален секретар на ГЕРБ-Пазарджик Гинче Караминова, Лидия Панайотова – член на НИС на ЖГЕРБ, Гергана Сеферинкина и Зорница Арабова.

Всички присъстващи се сплотиха към мнението, че грижата за възрастните хора е израз на благодарност, както и че сходни начинания ще не престават и за напред.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР