Женската красота може да зависи от зодията. Има 5 женски

...
Женската красота може да зависи от зодията. Има 5 женски
Коментари Харесай

5 женски зодиакални знака, които се отличават с красота, сексапил и магнетизъм

Женската хубост може да зависи от зодията. Има 5 женски зодии, които излъчват пленителна хубост, сексапил, съблазън и магнетично привличане. Те са същински парадайс за мъжете, а дамите прикрито им завиждат. Няма да ви бавим, а ще ви разкрием кои са те.

1. Зодия Овен

Овните постоянно имат ясно изразени черти на лицето си, които мъчно могат да се сбъркат. Тяхната сила и мощ е общоизвестна, фигурата им въплъщава естествена хубост, а гладката им кожа притегля мъжете до полуда. Ако дамата Овен се падне да е брюнетка със сини очи, това е най-привлекателната композиция, която разтуптява мъжките сърца. Когато мъжът е с тази зодия, той се усеща горделив и благополучен. Той в никакъв случай не може да не помни прекарванията с нея.
 Как да притеглим мъжкото внимание? Как да притеглим мъжкото внимание?
Съществуват някои изпитани способи, които постоянно съумяват да привлекат вниманието на мъжете към вас и изрично някои неща, които със...

2. Зодия Лъв

Незабравима женска зодия, която обича да флиртува и да демонстрира цялата си хубост. Стараят се да наподобяват безупречно, обличат се стилно, имат страхотна заложба за другарство. Лъвиците са грациозни и неведнъж дамите към тях им завиждат. Те са надарени с естествена хубост и обичат да я демонстрират. Не се срамят да покажат, че са търсени и мечтани, те се гордеят със своята хубост и сексапил. Винаги съумяват да привлекат вниманието върху себе си и го вършат на драго сърце.

3. Зодия Скорпион

Характерното телосложение за тази зодия са необятните плещи, дългите крайници и подчертаните сочни устни. Косата на Скорпиона нормално е дълга и буйна, а дамите Скорпионки постоянно обичат да я връзват по провокационен за мъжете метод. Ако желаят да впечатлят представител на мъжкия пол, те знаят по какъв начин да го създадат най-добре. Винаги съумяват да реализират задачата си, стига да не изгубят мотивация за това.
 Какви мъже те притеглят съгласно зодията ти? Какви мъже те притеглят съгласно зодията ти?
Какво, смятате че нямате собствен вид, когато става въпрос за мъжете? Звездите обаче не мислят по този начин!  Вероятно няма нищо общо привидно...

4. Зодия Стрелец

Характерното за тях е спортната им външност и хубавата кожа. Имат огромни и изразени чела и нежни черти на лицето. Умият да се обличат стилно, гримират се ужасно и знаят по какъв начин да привлекат всеки мъж, който харесат. Обичат да са център на внимание и да получават похвали. Те са почтени и директни, обичат да споделят единствено истината, което ги прави доста мечтан сътрудник в любовта.

5. Зодия Водолей

Водолейките се отличават с кръгли лица и дребни длани и ходила. Разбира се, че има и изключения от това предписание. Те са с естествена височина, като кожата им постоянно е с подобаващ загар. Имат плътни чувствени устни и гальовен взор. Те не са върли привърженички на модата, по тази причина може да скрият прелестните си форми под някоя дреха. Но пък са наясно, че мъжете ги надушват от надалеч, а на тях това им стига изцяло.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР