Женкар номер едно в шампиона на Сърбия "Цървена звезда" -

...
Женкар номер едно в шампиона на Сърбия "Цървена звезда" -
Коментари Харесай

Едрогърда певица укроти прочут сваляч /снимки/

Женкар номер едно в първенеца на Сърбия "Цървена звезда " - Марко Гобелич, към този момент е примерно момче и даже мисли за семейство. Футболистът беше обуздан от сексапилната Катарина Груич. И тя като своя обичан е известно лице в западната ни съседка. Кача е познато име от поп-фолк сцената и за никого не е загадка, че по тялото си има солидно количество силикон, както и 16 татуировки.
Любовта сред Марко и Катарина е свежа, двамата са дружно от едвам четири месеца, въпреки да се познават от години. Виждали се постоянно, тъй като певицата била постоянен реализатор на купоните на играчите от "Звезда ". Наскоро обаче откриха, че имат доста общи неща, че им е хубаво дружно ", издават техни познати.
Двамата са връстници, на по 28 години са и до момента сменяха сътрудниците си като носни кърпички.
"Да, излиза, че съм съдбовната жена. Не мога да задържа мъж до себе си дълго, въпреки да се старая доста. Но има мъже, които търсят известни дами с пари и са с тях единствено поради това. И аз имах подобен до себе си ", сподели в изявление в края на 2019-а година чернокосата Кача. Някъде по това време Марко призна, че още му е рано за семейство и не е срещнал подобаващата жена, въпреки през леглото му да са минали доста девойки.
"Не можем да го познаем. На ден сменяше по няколко, а в този момент се обърна на 180 градуса ", разкриват другари на Гобелич. Те даже издадоха, че към този момент няколко седмици той обикаля бижутерийните магазини в Белград, с цел да откри най-красивия годежен пръстен. Родителите му обаче се оповестили срещу, макар че харесали доста певицата. Според тях още е прекомерно рано за годеж и женитба, защото връзката им не е предходна през тествания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР