Жените в Шефилд съобщават, че се радват на най-дългите оргазми

...
Жените в Шефилд съобщават, че се радват на най-дългите оргазми
Коментари Харесай

Британско проучване посочи къде жените изпитват най-дългия оргазъм

Жените в Шефилд оповестяват, че се радват на най-дългите оргазми в Обединеното кралство - приблизително 15,5 секунди, както и на висока периодичност на оргазмите - 60 % от случаите на секс с сътрудник, разкрива изследване.
То откри още, че дамите на възраст малко преди 50 години получават по-често оргазми, а също и най-вече множествени оргазми.
Откритието опонира на общоприетото разбиране, че дамите доближават своя полов връх през тридесетте години.
Анкета измежду 1000 британки на възраст 18-75 години, извършена от компанията за полово здраве във връзка Национален ден на оргазма на 30 юли, разкрива огромните разлики в половия опит на дамите в Обединеното кралство.
Жените на възраст сред 45 и 54 години са имали най-чести оргазми (60 % от случаите по време на секс с сътрудник мъж), най-вече многократни оргазми (50 %) и втората най-дълга дълготрайност на оргазмите (средно 13 секунди).
Само младите дами на възраст 18-24 години имат по-дълги оргазми (14 секунди), само че те доста по-рядко ги реализират (само 46 % от секс с сътрудник мъж) и по-рядко са получавали многократни оргазми (43 процента).
Жените от Кардиф са имали най-честите оргазми в Обединеното кралство - 65 %, до момента в който дамите от Плимут са имали най-вече множествени оргазми - 51 %.
Най-малко полово задоволени са били дамите от Белфаст, които са достигали до оргазъм единствено в 49 % от случаите на секс, а единствено 31 % са имали многократни оргазми, като и двата индикатора са най-ниските в изследването.
Очевидно е, че отношението към секса на по-зрелите дами се трансформира и те по-често желаят да водят пълностоен полов живот и след менопаузата. Освен това се следят големи районни разлики в половото благополучие на дамите в Обединеното кралство, което е много изненадващо.
Оказва се също по този начин, че дамите чакат повече от сътрудниците си, в сравнение с се смяташе до момента, защото повече от една на всеки пет дами (21%) е декларирала, че е скъсала с сътрудник, тъй като не е била задоволена полово.
Младите дами са най-склонни да се разделят с колегата си, тъй като не са задоволени в леглото (34%), до момента в който дамите над 55 години са минимум склонни да се разделят (12,5%), написа dailymail.co.uk, представен от vesti.bg.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР