Жените трябва да си признаем, че понякога говорим много и

...
Жените трябва да си признаем, че понякога говорим много и
Коментари Харесай

Жените от тези зодии не бива да казват подобни думи на мъжа

Жените би трябвало да си признаем, че от време на време приказваме доста и изричаме небивалици, които могат да наранят или обиден половинката ни. Понякога би трябвало просто да замълчим в името на връзката ни, предпазвайки я от следващия спор. Ето какво не трябва да му казвате съгласно зодията му.

Овен – „ Още си единствено момче “ – да, мъжете се развиват по-бавно, само че въпреки всичко той не обича да го сравнявате с дете и да му казвате, че се държи като такова, даже това да е по този начин в дадената обстановка. Опитайте да му кажете по-завоалирано това, което имате поради.

Телец – „ Трябва да се стегнеш “ – би трябвало да бъдете опора и поддръжка за своя мъж, не да го критикувате и да му казвате, че е извънредно време да си стъпи на краката и да се стегне. Това ще го обиди.

Близнаци – „ Не си толкоз занимателен “ – не си и помисляйте да го кажете на Близнаци. Те имат ужасно възприятие за комизъм и умеят да разсмиват даже и в най-тежките дни. Не смейте да критикувате тази тяхна отличителна линия от характера, тъй като ще ги ядосате доста.

Рак – „ Щеше да знаеш, в случай че държеше на мен “ – не се съмнявайте, че прочувственият и грижлив Рак ви обича и държи на вас. Това че не е отгатнал какво си мислите, не значи, че не се интересува от вас. Определено ще го засегнете с тези думи.

Лъв – „ Не одобрявам приятелите ти “ – имайте поради, че Лъвът държи на своите другари и много ще го обидите, в случай че му кажете, че не ги харесвате. За него е значимо половинката му да се схваща с околните му. Помислете преди да говорите, тъй като нищо чудно вие да сте губещата страна.

Дева – „ Аз те научих “ – даже в действителност да сте научили мъжа си на нещо, не му го напомняйте. Девите считат, че могат и знаят всичко и това в действителност би уязвило самочувствието и достолепието им.

Везни – „ Време ти е за фитнес “ – освен по отношение на физиката, само че и по отношение на стила им на обличане и каквото още се сетите. Не критикувайте Везните, те ненавиждат това.

Скорпион – „ Ще ти споделя една загадка “ – не споделяйте тайните на околните си хора с половинката с тези думи, тъй като това ще направи неприятно усещане. Покажете, че можете да пазите загадка, въпреки всичко по тази причина са ви я споделили.

Стрелец – „ Искам да поговорим “ – в действителност изпада в суматоха, щом чуе тези думи и си показва най-различни сюжети като излаз от диалога. Бихте го уплашили с тези думи доста съществено, по тази причина подходете по по-деликатен метод.

Козирог – „ Трябва ли да сме със фамилията ти на празника “ – нали не мислите да го накарате да избира сред това да прекара време с вас и фамилията си? Трудно ще спечелите в този спор, по тази причина просто недейте.

Водолей – „ Това е цялостен парадокс “ – не посичайте ентусиазма на изобретателния Водолей, чиято глава е цялостна с хрумвания, с тези думи. Подкрепете го колкото и налудничава да ви се коства въпросната концепция. Той ще го оцени.

Риби – „ Имаш доста прекрасен другар “ – ще го нараните надълбоко, в случай че споделите това мнение с него. Най-добре го задръжте за себе си, в случай че не желаете да се съмнява в възприятията и намереният
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР