Жените социалистки искат семейно подоходно облагане, безплатни детски градини и

...
Жените социалистки искат семейно подоходно облагане, безплатни детски градини и
Коментари Харесай

От БСП поискаха безплатни детски градини и 5% ДДС на хляб, мляко и сирене

Жените социалистки желаят фамилно подоходно облагане, безвъзмездни детски градини и 5% Данък добавена стойност на самун, мляко и сирене , оповестиха от Българска социалистическа партия.

Социалистките от София, Монтана, Враца и Видин оферират в различния бюджет на страната за 2019 година да залегнат фамилно подоходно облагане, понижаване на 5% Данък добавена стойност върху цената на хляба, млякото и сиренето, както и общинските детски градини да бъдат безвъзмездни.

Идеите ще бъдат препоръчани на Народно събрание на Българска социалистическа партия и на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ".

Обединението на дамите социалистки от Българска социалистическа партия - София провежда кръгла маса на тематика " Ролята на дамите за превъзмогване на демографската рецесия и диспропорциите в изоставащите северозападни региони ", която се организира в Монтана. Специален посетител на форума бе ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Според Нинова решаването на демографските проблеми заема основно място в плана " Визия за България ". Тя се ангажира всички положителни оферти, които направиха дамите социалистки, да намерят своето място в окончателния вид на " Визия за България ".

От кръглата маса стана ясно, че през идната година акцент ще бъде тематиката за включване на повече дами в политиката и присъединяване им в идните избори през 2019 година и най-много в локалните.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР