Жените сме емоционални същества. Често губим разумното си поведение, когато

...
Жените сме емоционални същества. Често губим разумното си поведение, когато
Коментари Харесай

10 проверки на истинската любов

Жените сме прочувствени същества. Често губим рационалното си държание, когато някой допре сърцето ни. Готови сме да тръгнем на поход за огромна обич, да страдаме, да се жертваме и да се подлагаме на тествания.

Нека си отговорим почтено: всякога ли тази обич оправдава упованията ни? Може ли да откупим няколко мига деликатност и фамилиарност със сълзи и болежка. Как ревизираме любовта преди да й се отдадем – самоуверено, неразумно и енергично до последна въздишка и капка кръв…

Всъщност доста от нас рядко разпознават същинските усеща от моментните страсти и физическото привличане. И тогава идва мига, в който любовта отстъпва място на разочарованието.

Но има ли метод да се предпазим от разочарования в любовта? Можем ли да твърдим, че обичаме, в случай че не се боим от страданието и раздялата?

Писателят Адам Дж. Джаксън е добре осведомен с тази заблуда, в която живеят освен дамите, само че и доста от мъжете. Той събира в книга мъдростта си и разкрива 10 секрети, с които може да разпознаете и привлечете същинската обич в живота си. Всяка от тях е инспекция за това какъв брой мощни са възприятията ви към вашия сътрудник. А с цел да са в действителност постоянни не подценявайте преди всичко обичта и уважението към вас самите.

Първа загадка: Силата на мисълта

Любовта стартира с мисъл. Ние сме това, което мислим. Мислите, изпълнени с обич, основават изпълнен с обич живот и връзки изпълнени с обич. Ако желаете обич, първо я привлечете в главата си.

Втора загадка: Силата на уважението

За да обичате който и да е, първо се научете да го почитате. Преди всичко уважавайте себе си. Не допускайте да забравите това, в случай че желаете някой ден да откриете обич.

Трета Тайна: Силата на даряването

Ако желаете да получите обич, просто би трябвало да подарите обич! Колкото повече обич дарявате, толкоз повече ще получите. Да обичате – значи да дарите част от себе си без ангажименти и без да очаквате нещо отсреща. Практикувайте добрина просто по този начин, без упования.
Тайната формула на любовта се състои в това постоянно да обръщате внимание не на това какво може да вземете, а на това какво може да дадете на другите.

Четвърта загадка: Силата на другарството

За да намерите същинската обич, би трябвало като начало да намерите същински другар. Любовта не значи да се гледате един различен, а дружно да гледате в една посока. Любовта не може да съществува измежду хора, които не харесват непознатите възгледи, които се борят против тях и са непримиримо разнообразни в морала си.

Пета загадка:Силата на докосването

Докосването е едно от най-мощните проявления на любовта, разрушаващо бариерите и укрепващо връзките сред хората. Докосването трансформира физическото и прочувствено положение и прави другите по-възприемчиви към любовта. Докосването може да подкрепи изцелението на тялото и да сгрее сърцето. Когато отваряте обятията си, вие разкривате сърцето си, давате достъп към него.

Шеста загадка: Силата на правилото „ Пусни на независимост “

Ако обичате някого, пуснете го на независимост. Ако се върне при вас, значи е ваш, в случай че ли не – той в никакъв случай не е бил ваш. Дори и в най-силните любовни връзки е належащо лично персонално пространство.

Ако желаете да се научите да обичате, първо би трябвало да се научите да простите и да се освобождавате от остарели обиди, тъга, боязън, предразсъдъци и ангажименти. Запомнете – притегляте това, за което мислите. Сега към този момент знаете, че в случай че излъчвате ненавист, засегнатост, боязън, другите към вас безусловно ще ви отговорят със същото.

Седма загадка: Силата на общуването

Когато се научим да поддържаме връзка намерено и почтено, животът се трансформира. Да обичате някого, значи да поддържате връзка с него.
Дайте на хората да схванат, че ги обичате и цените. Никога не се опасявайте да кажете трите вълшебни думички: „ Аз те обичам “. Не пропускайте в никакъв случай опцията да похвалите някого. Винаги се разделяйте с обич с този, който обичате. Запомнете, че може да го виждате за финален път.

Осма загадка: Силата на предаността

За да е една обич същинска, е належащо да сме й предани и тази лоялност се отразява в мислите и дейностите. Преданост и честност – това е същинската инспекция за любовта. За да имате любовни връзки, е належащо да сте предани на тези връзки. Предаността отличава мощните от нежните връзки.

Девета загадка: Сила на проявление на възприятията

Чувствата поддържат огъня на любовта и не й дават да угасне. Силните усеща на любовта се характеризират с дълбока лоялност, възторг, интерес и радостно неспокойствие. Чувствата може да се разгарят, пресъздавайки минали обстановки, когато те се били по-силни.Спонтанността и изненадите пораждат съответните усеща.

Не позволявайте на ентусиазма ви към обичан човек да изчезне. Ще има моменти, в които срещите ви няма да са толкоз горещи и пламенни. Но дано да не оставяме рутината и еднообразието да разрушат нещо същинско

Десета загадка: Силата на доверието

Доверието е витално значимо за любовта. Без него единият става недоверчив, обезпокоителен и изпълнен с опасения, а другият се усеща в прочувствен капан, коства му се, че не може да диша свободно. Не е допустимо да обичаш някого в реалност, в случай че не му се доверяваш изцяло.Твърде доста връзки са били провалени от ревнивост и подозрителност.

Един от методите да решиш дали някой ти подхожда е да се попиташ: „ Доверявам ли му се изцяло и бе никакви ангажименти? “. Ако отговорът е одобрителен, то може да си спокоен, че в действителност си разкрил обич. Ако обаче се колебаеш – замисли се дали не саботираш самичък връзките си.

 Човек не може да даде малко доверие – или го има цялото, или не има никакво. Средното състояние е единствено заблуда.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР