Жените си припадат по българския тенисист Григор Димитров! Буквално!Както неговите

...
Жените си припадат по българския тенисист Григор Димитров! Буквално!Както неговите
Коментари Харесай

Винъс Уилямс припадна по плочките на Григор

Жените си припадат по българския тенисист Григор Димитров! Буквално!

Както неговите последователки, които наблюдават всяко придвижване на корта и обява в обществените мрежи, по този начин и колежките му. Тук включваме и някогашната номер 1 в света и носителка на 7 трофеи от Големия шлем - Винъс Уилямс.
Денят на Григор - пране по два пъти, шоколадови бисквити и " Харвард " Българският тенисист описа по какъв начин минава животът му в изолираност
Двамата си направиха видеочат, в който сестрата на Серина показваше по какъв начин може да поддържаме форма у дома, до момента в който съблюдаваме разпоредбите за обществена изолираност в условия на пандемия от ковид. Григор също се включи в тренировките с скъпи препоръки и... прегледен образец какво става, в случай че тренираш интензивно, даже да няма мачове.

Did Grigor just flash his six-pack at Venus I- pic.twitter.com/KRJxtBLeIh
— Bastien Fachan (@BastienFachan) April 7, 2020

" Ще ни покажеш какви резултати би трябвало да чакаме, в случай че вършим упражненията? ", подкани го 39-годишната Винъс.

Димитров в началото се посвени и опита да се измъкне с оправданието, че не е в най-хубавата с форма, само че по-късно подвигна тениската, за са показа съвършено завършените си коремни мускули!

А госпожа Уилямс просто... припадна!

Пред интернет потребителите Григор разкри по какъв начин протичат тренировките му, до момента в който е изолиран в Калифорния, където го завари и новината, че тенис шампионати няма да има най-малко доникъде на лятото.

" Доста тичам в последно време. Правя го всякога, когато излезем на открито. Работя и за рамената, за укрепването им. Правя и извършения за крайници, подкрепям ги дейни. По принцип постоянно подценяваме дребните елементи, изключително когато имаме шампионати. Сега е моментът да им обърнем внимание ", сподели Димитров.
В гаража или на двора – без значение. Григор поддържа топ форма (ВИДЕО) Димитров сподели интензивна подготовка за мощ и баланс
Наскоро той разгласи, че ще подари респиратори на болничното заведение в родния му град Хасково. А в обществените мрежи не стопира да разгласява фрагменти от тренировките си.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР