Жените се стремят към съвършенство и винаги искат да привлекат

...
Жените се стремят към съвършенство и винаги искат да привлекат
Коментари Харесай

Вижте кои жени мъжете намират за красиви - резултати от проучване

Жените се стремят към съвършенство и постоянно желаят да привлекат вниманието на мъжете. Това е напълно обикновено и тъкмо по този начин би трябвало да бъде. Но да забележим по какъв начин би трябвало да наподобява една жена, която множеството представители на мощния пол биха нарекли красива?
Красотата, както знаем, е в очите на този, който я вижда, само че някои черти на женския външен тип се харесват изключително на мъжете. Голям брой социологически изследвания са отдадени на тази тематика, защото тя е от огромен интерес за нежния пол. В резултат множеството от интервюираните мъже загатват следните характерности. Какви външни данни притеглят мъжете?

Лице и очи
Най-често мощният пол харесва нежните черти на лицето с дребна долна челюст. От хиляда интервюирани мъже към 40% избират дами със светли очи, сини и зелени. Много постоянно мъжете акцентират, че им харесва, когато очите на дамата са огромни и изразителни. Те не са срещу грима, само че единствено в случай че е лек, не бие на очи и акцентира достолепията на дамата. Много мъже признават също, че усмивката прави дамата доста красива. Интересно е, че доста господа намират за чаровна трапчинката на брадичката на дамата -повече от 40% от интервюираните. 20% са възхитени от червенокоси дами с лунички и също толкоз мъже харесват бенките над горната джука - като на Синди Крауфорд.

Коса
Психологически проучвания сочат, че макар всеобщото мнение, брюнетките са по-популярни измежду мощния пол от русокоските – повече от 50% от мъжете избират тях. Още по-добре е дамата да е с дълга коса – към 60% от интервюираните мъже харесват такива дами. Красотата на женските прически е маркирана като мощно привлекателна от 9% от мощния пол.

Фигура
Мненията на мъжете по този въпрос са общо взето идентични - те не харесват прекомерно слаби и цялостни девойки. Около 40% от мъжете обичат дами със приблизително телосложение. Само 8% от мъжете харесват несъразмерната уязвимост. Що се отнася до растежа, множеството представители на мощния пол харесват ниски дами. Високите мъже симпатизират на по-дребничките дами, а тези със междинен растеж нормално избират високите.

Миризма
Мъжете са привлечени от жена, която мирише добре. Много от тях означават, че ароматът на дамата би трябвало да е в естетика с аромата на мъжете, тъй като тъкмо тогава те ще могат да се допълват взаимно. Поради тази причина на рафтовете на парфюмерийните магазини постоянно могат да се видят парфюми от една серия с мъжки и женски вид.

Облекло
Приблизително 60% от интервюираните мъже не могат да устоят на дами в рокли и обувки. В същото време не е значима дължината на женската пола, а нейният общ облик – би трябвало да наподобява женствено и красиво. Дамите в спортно облекло са желани от към 10% от мъжете. Мъжете означават, че е значимо дамата да разбере какви облекла ѝ отиват и да облече това, което би направило визията ѝ хармонична.

Здравословен метод на живот
80% от интервюираните акцентират, че им е неприятно, когато една жена злоупотребява с цигари и алкохол. Постоянните диети също не прибавят прелест: към 70% от интервюираните са отрицателно настроени към такова „ занимание “, само че в случай че една жена ги прави в рационални граници, тогава мъжете са „ за “.

Естествен външен тип
Мъжете ценят естествената хубост и не могат да схванат за какво една жена избира да се нацапа с тонове грим, да си поставя изкуствени коси или нокти и изкуствени мигли. Само към 5% от мъжете са подготвени да се примирят с сходно нещо.

Черти на характера на красивата жена
Повечето представители на мощния пол акцентират, че вътрешната хубост е не по-малко значима от външната. Мъжете разпознават няколко съществени качества, които съгласно тях би трябвало да има една красива жена.

Женственост
Според статистиката, това е една от главните черти на красивата жена. Под женственост мощният пол нормално схваща добрина, деликатност и мил темперамент.

Инициатива
Противно на стандартите, най-популярни измежду мъжете са тези дами, които са подготвени да поемат самодейността в свои ръце. Такива дами притеглят 60% от мощния пол.

Готовност за компромис
Желанието на определения за компромис ще бъде оценено от повече от 70% от мъжете, само че податливите дами са по-малко известни - единствено 9% от интервюираните намират това качество за привлекателно.

Весел манталитет
Дамите с възприятие за комизъм, които обичат да се забавляват и да прекарват свободното си време интензивно, са по-популярни измежду мъжете, в сравнение с " студените " дами. Забавните се избират от към 90% от мъжете.
За множеството мъже хубостта е хармонията на персоналните качества и външните данни. Затова красивите дами би трябвало да работят както върху външния си тип, по този начин и върху характера си. Тогава една жена, съгласно мощния пол, е в действителност красива!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР