Жените са склонни да обмислят и пресмятат всичко – особено

...
Жените са склонни да обмислят и пресмятат всичко – особено
Коментари Харесай

3 грешки, които ви пречат да откриете любовта на живота си

Жените са склонни да обмислят и пресмятат всичко – изключително когато се отнася за бъдещето им. Случили се по този начин, че трансферират 30-те и към момента са необвързани да вземем за пример, са способни да изпаднат в суматоха. Защото, когато навършите 30, се чака да сте намерили индивида, с който да създадете семейство и да имате деца – даже когато не сте подготвени да поставите кариерата си на пауза или да се откажете от безгрижния си живот. Причината да не можете да откриете своя човек може да се дължи на някои съществени неточности, които допускате в сантименталните връзки. Кои са те?

1. Опитвате се да извършите всеки мъж „ единствения “
Мъжете и дамите имат разнообразни разбирания за метода, по който се развива една връзка. Докато мъжете може да излизат на срещи, чакайки нещата да се изградят и задълбочат, дамите са склонни да одобряват взаимоотношенията на съществено още от втората среща. Дори и мъжът да не удовлетворява потребностите, те най-вероятно няма да схванат това, защото доста постоянно дамите са склонни да си построяват избрана визия за своя обичан, в която се влюбват.

2. Игнорирате прочувствените си потребности
Здравословната връзка обогатява и извисява. Когато обаче сте съсредоточени само върху обвързването и нищо друго, вие пренебрегвате това, от което сърцето ви се нуждае.

3. Прогонвате мъжете, като демонстрирате неправилни планове
Повечето мъже не се тормозят от обвързване. Те се опасяват от обвързване с неверната жена. А неверна нормално е тази, която си търси мъж, единствено с цел да се омъжи и да има деца. Що се отнася до мъжете и обвързването, за тях най-важно е по какъв начин се усещат във връзката. Жената с верния метод на мислене ги кара да се усещат сигурни и ценени. Жената с неверната настройка ги отблъсква. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР