Жените са нежните създания и държат на това да изглеждат

...
Жените са нежните създания и държат на това да изглеждат
Коментари Харесай

Жените с този цвят на косата са като магнит за мъжете

Жените са нежните създания и държат на това да наподобяват добре. Поддръжката на външния им тип е нещо извънредно значимо за дамите. Те го вършат освен поради личното си самочувствие, само че и поради своите половинки.

Знаете ли обаче какъв цвят коса най-вече харесват мъжете? Днес ще ви разкажем точно за това.

Какъв цвят коса най-вече се харесва на мъжете?

Огнено алена или оранжева

Да, звучи необичайно, само че мъжете извънредно доста харесват този цвят коса. Те незабавно биват привлечени от него. В техните очи дамите, които се осмеляват да си създадат този фрапантен цвят, са дръзки и доста привлекателни. Считат ги за едни от най-хубавите полови сътрудници.

Синя коса

Истински сюрпризирани бяхме и ние като разбрахме това. Изобщо не предполагахме, че мъжете могат да си падат по този цвят коса, само че е реалност. Те даже го избират пред кафявите нюанси. Сините коси незабавно възбуждат интереса им към дамата и стартират да я обсипват с похвали.
 Съвети, с които ще се радвате на лъскава коса Съвети, с които ще се радвате на лъскава коса
Блясък, мекост и размер. Това не са ли трите неща, които всички желаеме за косата си? Това което желаеме постоянно е надалеч от действителността и колк...

Руса коса

Това го знае всеки – русокоските са измежду най-харесваните дами. На тях обаче мъжете не гледат кой знае какъв брой съществено.

Когато избирате цвят, в който да боядисате косата си, направете го най-много за вас самите. Ако един мъж е притеглен от вашата същина, цветът не би попречил на връзките ви да прераснат в сериозна връзка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР