Жените са истински актриси и твърде малко са тези, които

...
Жените са истински актриси и твърде малко са тези, които
Коментари Харесай

Добре ли е да симулирате оргазъм?

Жените са същински актриси и прекомерно малко са тези, които не са разигравали театралната режисура „ Симулиран оргазъм “.

Повечето дами най-малко един път в живота си са симулирали оргазъм, други го вършат постоянно и считат това за почтена неистина, която даже оказва помощ на връзката им. А обяснението е следното – дамата получава любов, внимание и интимна непосредственост, които са ѝ изцяло задоволителни, с цел да се усеща щастлива и без нуждата да свършва всякога, до момента в който мъжът е полово удовлетворен и задоволен от обстоятелството, че е добър в леглото и е задоволил половинката си.

За мъжете женският оргазъм е техният трофей и доказателство, че са положителни любовници. Ето за какво държат извънредно доста на него и се стремят към достигането му, даже повече от дамите.

Стресът, терзанието по време на секс, физическата и психическа отмалялост са най-честите аргументи дамите да симулират оргазъм, написа rozali.com. Важното е да не се прекалява с "измамата ". Ако превърнете симулирането на оргазъм в табиет, то рискувате да неуспехите половия си живот. В случай, че постоянно ви се постанова да влизате в роля, то вероятно има някакъв проблем – или половинката ви не знае по какъв начин да ви достави полово наслаждение, или пък това изобщо не му е цел, или казусът е във вас.

С честото преструване на оргазъм рискувате и да бъдете хванати рано или късно. Колкото и добра актриса да сте, в случай че сътрудникът ви е задоволително бдителен елементарно може да разбере, че играете спектакъл, най-малкото по неналичието на щедро навлажняване. Но в миг на възбуденост мъжете одобряват като задоволително достоверна за съществуването на оргазъм звуковата индикация – стонове, охкане, крещене и одобряват позитивния ви отговор на въпроса им „ Свърши ли? “ за изцяло почтен.

Според изследване на английски учени голяма част от дамите симулират оргазъм, тъй като не желаят или се тормозят да обсъдят с колегата си някои належащи проблеми – неналичието на любовна игра и задоволително мощна възбуденост, бързото приключване на колегата, незнанието му по какъв начин да задоволи дамата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР