Жените са чувствителни същества, дори когато изглеждат силни и независими.

...
Жените са чувствителни същества, дори когато изглеждат силни и независими.
Коментари Харесай

Жената НЕ трябва да се извинява за тези 10 неща

Жените са чувствителни същества, даже когато наподобяват мощни и самостоятелни. Понякога изпитват ненужна виновност за това, което споделят, вършат или усещат. Често причина за това е външният напън: " Трябва да имаш деца, да се грижиш за фигурата си, да се обличаш елегантно… ". Ето защо дамите НЕ би трябвало да се извиняват:
1. Казвате " НЕ! "
По-лесно е да кажете " да ", без значение какво ще последва. Да, несъмнено се чувствате извънредно, в случай че откажете помощ на другар или среща с прочут. Не сте длъжни постоянно да отговаряте на упованията на останалите.
2. Харесвате по-скоро " мъжки " занимания
" Скъпа, би трябвало да си намериш по-подходящо занимание, въпреки всичко си дама! " Колко постоянно чувате сходни мнения?! Кой може да ви забрани да станете автомеханик или ловджия? Помнете - това е вашият живот и вие решавате какво желаете. Няма причина да предпочитате плетенето пред моторите.
3. Не носите грим
Със сигурност ви се е налагало да се гримирате " принудително ", тъй като сте жена и това се чака от вас. Това е едно от нещата, които вършим постоянно под външен напън. Ако не желаете да се гримирате, не го правете.
4. Избирате " неправилна " храна
Животът е сложен, в случай че би трябвало да защитавате всеки собствен избор. " Защо не пиеш? Хайде най-малко една чашка! ", " Как по този начин не ядеш месо? ", " Ще изядеш целия този шоколад! " Не се чувствайте отговорни за храната, която избирате. Ако не обичате риба, това си е ваша работа и не се извинявайте.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР