Жените предпочитат да излизат със забавни мъже, тъй като не

...
Жените предпочитат да излизат със забавни мъже, тъй като не
Коментари Харесай

Жените дават най-висока оценка в леглото на забавните мъже

Жените избират да излизат със занимателни мъже, защото освен ги намират за отлична компания, само че и ги смятат за най-хубавите любовници, написа в. "Дейли експрес ", базирайки се на резултатите от изследване, оповестено в сп. "Socioaffective Neuroscience and Psychology ".

Изследването демонстрира, че с цел да останат дамите удовлетворени от мъжкото показване в леглото, не е належащо безусловно сътрудниците им да са с добра физика.

Във видеото вижте едни от най-странните секс забрани по света

Оказва се, че характерът на мъжа е по-голям, с цел да бъдат задоволени полово представителките на нежния пол.

Редовният секс ни прави по-умни на старини

Кога е най-добре да ядем, пием и вършим секс

Проучването е обхванало 103 дами на възраст сред 20 и 69 години, които трябвало да дават отговор на въпроси, свързани с удоволствието от половия акт, както и за присъщи черти на сътрудниците си.

Участничките в допитването да вземем за пример е трябвало да споделят дали честотата на оргазма се въздейства от характера на любовника.

Изследването е открило, че дамите избират срещите и последвалите "креватни извършения " със занимателни мъже. Най-висока оценка на любовното занятие дамите дават на мъжете с положително възприятие за комизъм.

Какво потиска половото предпочитание на мъжа

Представителките на нежния пол правят оценка високо и изобретателните, сърдечни и правилни сътрудници, както и тези, които не излъчват неприятна телесна миризма.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР