Жените от тези зодии знаят своята стойност и не се

...
Жените от тези зодии знаят своята стойност и не се
Коментари Харесай

Женските зодии, притежаващи най-сложен характер

Жените от тези зодии знаят своята стойност и не се задоволяват с по-малко.

Не всички дами са толкоз плахи и нежни, колкото мъжете биха желали да бъдат. Добре или не, доста дами са способни да управляват голяма компания и личните си съпрузи по метод, за който доста мъже не са и мечтали. Кои женски зодии имат изключително комплициран темперамент?

Скорпион

Без значение дали приказваме за мъже или дами от тази зодия, само че в такива ранглисти те постоянно водят. Тези хора в никакъв случай не се отхвърлят и постоянно се оправят, а дамите постоянно употребяват тъмните страни на характера си. Да изпаднат в нервност, с цел да реализиран своето? Няма проблем. Да изпозлват своите дълги и остри нокти? Пак няма проблем. Но в случай че би трябвало, Скорпионката също по този начин ще ви се усмихне доста благо.

Лъв

Каквото и да си мисли мъжът й, основната тук е тя. Кралица, властна и красива, тя в никакъв случай няма да отстъпи пиедестала на никого. И в случай че някой се опита да я изтласка от там, Лъвицата незабавно ще го хване за гърлото. Става доста трагично, когато Лъвицата се вземе с представител на личния си знак, който също в действителност не обича да отстъпва на никого.

Телец

Ако мъжът желае да има дребен тиранин в къщата си, тогава дамите Телец несъмнено са най-хубавият избор. От самото начало той даже няма да разбере какво му се е стоварило на главата, тъй като тя готви доста вкусно, наподобява добре и е луксозна в леглото. Всички черти на характера й ще бъдат разкрити не по-рано от сватбата – тя също по този начин е и доста интелигентна.

Близнаци

Като цяло Близнаците имат елементарен темперамент. Поне един Близнак в света има елементарен темперамент – а за що не и двама. И в този момент той ще докара нещастния брачен партньор на Близнаци до бяла горещина. Жените от тази зодия са известни със пристъпи на ревнивост, нервности от нищото и натрапчивото предпочитание да поглеждат към други мъже.

Козирог

Жената Козирог е съвсем като Скорпиона. Но в случай че Скорпионката най-малко може да се разплаче, както прилича на една дама, то няма смисъл да чакате същото от Козирога. По-скоро тя ще докара своя обичан до сълзи с безкрайното си заяждане и предпочитание да го направи сполучлив милионер.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР