Жените от тези зодии трябва да имат по-възрастен партньор, те

...
Жените от тези зодии трябва да имат по-възрастен партньор, те
Коментари Харесай

Дамите от тези зодии имат нужда от по-възрастен партньор

Жените от тези зодии би трябвало да имат по-възрастен сътрудник, те постоянно се усещат комплицирани и несигурни. Присъствието на мощен мъж им работи успокояващо. В компанията на своите връстници те могат да бъдат уплашени и тъжни.

Следователно съгласно астролозите те би трябвало да имат връзка с някой, който е по-възрастен от тях.

Жените от тези зодии се нуждаят от мъжки грижи

Представителите на тези зодии са най-щастливи в връзките с по-възрастен сътрудник:

Близнаци

Жената зодия Близнаци желае мъж, от който да научи нещо. Този, който не може да й го предложи, й се коства отегчителен. Тя би желала да бъде с някой, който ще поеме отговорност за нея и ще води живота й. Най-добре ще й бъде с образован и умел сътрудник в живота.

Дева

Жената Дева мечтае за някой, който ще я одобри такава, каквато е. Тя знае, че нито един сътрудник няма да издържи дълго в нейно наличие, в случай че има податливост да лъже другите. Автентичността и зрелостта я притеглят като нищо друго. В компанията на връстници тя постоянно се усеща смутена, а с по-възрастен мъж придобива религия в същинската обич.

Везни

Дълбоко в себе си тя остава малко момиченце до края на живота си. Жената Везни обича да се гушка, а най-добре се усеща, когато заспива в наличието на колегата си. Тогава остава с усещането, че е в сигурност и нищо неприятно няма да й се случи. Благодарение на това тя престава да се тревожи за бъдещето си и придобива храброст да работи в сходство със личната си вътрешен глас.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР