Жените от тези пет зодии са най-гордите и самоуверените дами

...
Жените от тези пет зодии са най-гордите и самоуверените дами
Коментари Харесай

Жените от тези зодии никога не позволяват да ги унижават

Жените от тези пет зодии са най-гордите и самоуверените дами в зодиака. Те в никакъв случай не разрешават да бъдат унижавани и не демонстрират пред другите своята накърнимост. Тези дами не губят времето си в гонене на мъжете. 

Овен
 4 зодии, чиито представители обичат да унижават хората 4 зодии, чиито представители обичат да унижават хората
Астролозите ни твърдят, че е по-добре е да не се шегувате с тези представители на зодиакалните знаци. В противоположен случай съществува рис...

Жената Овен е мощна, самоуверена и самодостатъчна персона. Но зад тези качества се крие извънредно уязвим човек, който в никакъв случай не би си разрешил да покаже своята накърнимост пред другите.

Представителите на зодия Овен постоянно се държат на състояние, демонстрирайки видимо успокоение и цялостен надзор над страстите си.

Овенът не би трансформирал живота си, с цел да се приспособи към някого. Освен това той в никакъв случай не си разрешава да върви по течението, а непрекъснато провокира ориста си.

Лъв

Жената Лъв по-скоро ще почине, в сравнение с да разреши на някой да я смъкна от нейния възвишен фундамент. Тя е горда и самоуверена кралица, която постоянно е заобиколена от доста мъже.
 Унижението е най-силната човешка страст Унижението е най-силната човешка страст
Повечето от нашите най-ярки мемоари са свързани със мощни страсти, без значение дали са позитивни или негативни. Отрицателните, обаче...

Жената Лъв е привикнала да бъде обичана и обожавана. Тя в никакъв случай не разрешава да бъде подложена на критика.

Скорпион

Жената Скорпион е самоуверена и горда. Дамата от този знак в никакъв случай не би посочила слабостта си и не би си разрешила да тича след някой мъж.

Тя знае по какъв начин да управлява страстите си и постоянно резервира достолепието си. Жената Скорпион е талантлива с изключителна вътрешна мощ и е привикнала да се отнасят с нея като с кралица.

Стрелец
 10 умения на дамите, с които впечатляват мъжете повече, околкото с външния си тип 10 умения на дамите, с които впечатляват мъжете повече, околкото с външния си тип
Погрешно е да се твърди, че за мъжа най-съществен е външният тип на дамата. Мъжете гледат и други нейни качества и умения, които дамите дор...

Дамата Стрелец е освен горда, само че и пряма. Тя е интелигентна, самостоятелна и откровена. Животът с нея е елементарен и в същото време доста сложен, защото тя не привикнала да се подчинява на никого.

Пламенни борци за правдивост, свободолюбиви бунтовници и непоправими идеалисти - това са дамите от зодия Стрелец. Те учудват близките със способността постоянно да резервират достолепието си и да се държат съгласно личните си убеждения.

Козирог

Жената Козирог е горделив човек, който постоянно наподобява уравновесен и спокоен. Тя си слага високи цели и постоянно реализира стремежи обществен статус.

Тази дама няма да се задоволи с по-малко, тъй като знае от какво се нуждае. Представителите на знака Козирог не демонстрират страстите си пред всички и съумяват да запазят личното си достолепие във всяка обстановка.
 Клюките са потребни за дамите Клюките са потребни за дамите
Доста постоянно дамите обичат да разискват нещата от живота повече от мъжете. Такава е тяхната природа. Когато две приятелки са излезли и са...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР