Жените, носещи името Яна, не обичат да се суетят. Те

...
Жените, носещи името Яна, не обичат да се суетят. Те
Коментари Харесай

Значение на имената: Яна – талисмани, щастливи месеци, числа, цветове

Жените, носещи името Яна, не обичат да се суетят. Те рядко се поддават на страсти и усеща, пробвайки се да работят постоянно разумно и вярно.

Някои от по-важните качества на дамите, носещи името Яна

 

Яна се стреми към благоденствие, само че се пробва да е рационална във всяко едно отношение. Обича да води деен метод и постоянно съумява да реализира задачата си, най-много с помощта на големия си потенциал, предпочитание за работа и хъс.

Дамите с прелестното име Яна се управляват от практическата страна на живота. Те са непрекъснати, проведени, енергични и работливи.

Благодарение на вроденото си самообладание и воля, тези дами елементарно вземат от живота това, което желаят, въпреки и не незабавно.

Любов и брак

В фамилните връзки дамите на име Яна се стремят към неизменност и непоклатимост

Не се отнасят доста добре към измененията, по тази причина избират трайните връзки.

Професионален проект

Добротата, трезвостта и яснотата на мисленето на дамите с името Яна, както и тяхната забележителна дарба да управляват страстите и пристрастеностите, постоянно им оказва помощ да бъдат съвършените чиновници.

Самочувствието, съчетано с упорита работа, ги тласка неустоимо към триумфа и по едно и също време с това ги прави положителни персони, които обичат да живеят пълноценно и да се радват на живота.

Смелостта оказва помощ на Яна да се прави с разнообразни компликации и неприятности. Трудно можете да я извадите от равновесие, тъй като тези забележителни дами не са разстройват от дреболии.

Отрицателните черти на дамите, носещи името Яна

Стремежът към поредност им пречи да реализират бърз прогрес и да се приспособяват скоростно към измененията, които непроменяемо предстоят в живота.

Жените на име Яна са в положение да управляват своите импулси и страсти по този начин мощно, че другите чак стартират да се изнервят от това.

За дамите на име Яна е доста мъчно да се отърсят от актуалната обстановка и да сменят посоката в живота си.

В някои случаи Яните могат да бъдат доста избухливи и нападателни, стига да съумеете да ги изнервите в задоволителна степен.

Камъни талисмани: тигрово око, карнеол, амазонит

Щастливи цифри: 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 81, 90

Успешни месеци: януари, февруари, март, април, май, юли, октомври

Щастливи цветове: оранжево, алено, шоколадово, жълто

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР