Жените не обичат много неща, но специално за човека, с

...
Жените не обичат много неща, но специално за човека, с
Коментари Харесай

Без илюзии: Какво не понасят жените в моменти на интимност?

Жените не обичат доста неща, само че особено за индивида, с който са решили да споделят интимни моменти си имат обособена ранглиста за най-ненавистните. Статистици са провели проучване, целящо да откри какво тъкмо отблъсква дамите в леглото.

Нещото, което най-вече ги нервира, е разумно - неприятната хигиена е водещ фактор и това е нещото, което дамите не понасят по време на секс. Веднага по-късно се подрежда и също толкоз разумната липсва на обноски у мъжа.

Анкетата е извършена измежду над 3000 души. Изводите са безапелационни: ако мъжът не си е взел душ преди да се впусне в плътските удоволствия с партньорката си, вероятността това да я подразни е голяма. 35% от участничките в проучването са споделили, че неприятната хигиена на мъжа обезпечено убива всевъзможни пориви на пристрастеността у тях.

Второто място за най-отблъскващо дамите държание е „ дърварското “ отношение. Липсата на въведения към секса е причина 24% от интервюираните дами да не изпитват наслаждение от него. Жените се нервират от мъжкия табиет да се претупват предварителните милувки и считат, че това издава неналичието на жанр и обноски у мъжа.

Третото място в класацията за най-нежеланите от дамите неща по време на секс се пада на неприятния мирис. 23% от участничките в анкетата споделят, че това ги отблъсква.

Има и още две неща , които нервират дамите или най-малко мъчно ги понасят по време на секс. Не в толкоз огромна степен, както предходните три, само че въпреки всичко, 10 % от дамите са споделили, че считат за отблъскващо държанието на мъж, който зяпа в смарт телефона си, до момента в който „ сякаш “ се е отдал на партньорката си. Други 8% пък се вбесяват от неподдържаното интимно окосмяване на мъжа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР