Жените над 50 години е по-добре да избират продукти без

...
Жените над 50 години е по-добре да избират продукти без
Коментари Харесай

7 неща които ще помогнат на всяка жена над 50 г. Да изглежда като момиче

Жените над 50 години е по-добре да избират артикули без деен фон, тъй като това може да изиграе жестока смешка и да направи облика блудкав. Отлично решение би било да си купите рокля, направена от пълен материал. Такъв модел ще подчертае достолепието на фигурата, без да обръща внимание на проблематичните зони. Що се отнася до цвета, съветваме ви да купите рокля в главен колорит: пясък, шоколад, наследник или сив.

2. Пола 

Много дами в елегантна възраст не желаят да демонстрират краката си на другите. Какво да върша. Носете пола със междинна дължина: тя ще скрие това, от което се нуждаете и ще подчертае вашата женственост. Ако предпочитате класиката, разгледайте солидни модели моливи. Препоръчваме на смели човеци копия с скотски щампи.

3. Прави дънки 

Дънките с права кройка са безконечна класика, която постоянно ще бъде настояща. Основното е да изберете панталон от компактен деним. Няма да се износва с течение на времето и да се разтяга в региона на коленете.Завършете топлия си отбор с вълнен бял пуловер и тежко палто от овча кожа.

4. Яке 

Якетата отиват на дами на всяка възраст, в това число и на възрастни хора. Съветваме ви да не спестявате и да изхарчите пари за едно, качествено яке което ще носите в действителност дълго време. Структурираните артикули би трябвало да бъдат приоритет. Не забравяйте да ревизирате дали няма залепващи влакна и изчезнали линии от неверната страна, както и дали облицовката е вярно направена.

5. Пуловер 

Тънкюкият пуловер е просто длъжен да бъде в дрешника ви, тъй като е елементарно да го
приложите в ежедневните тоалети. Искате да създадете удобен тип на среща с другари или когато се разхождате? За да извършите това, ще ви би трябвало панталон и бяла риза.

6. Ботуши с дантела 

Обувките с дантела ще дават отговор на притежателите на проблематичния крайник. Изберете модел с огромна цялост, направен от меки материали. Ще понижи натоварването на ставите и гръбначния дирек. Носете ботуши с ватирани панталони и геометричен пуловер. Интересен подробност в облеклото ще бъде лента за глава и очила в изразителна рамка.

7. Палто 

Карирани палта. Попълнете арсенала си с този артикул, с цел да станете по-млади и свежи. Смесете го със светли дънки. Масивните маратонки и забавна чанта ще създадат облика по- юношески.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР