Жените, които упрекват съпруга си, че не носи достатъчно пари

...
Жените, които упрекват съпруга си, че не носи достатъчно пари
Коментари Харесай

Съпругът ви не печели достатъчно: 3 признака, че вие сте виновни за това

Жените, които укоряват брачна половинка си, че не носи задоволително пари у дома, нормално не се пробват да погледнат на обстановката от другата страна. Всъщност, има 3 явни признака, че тъкмо и единствено вие сте отговорни, че брачният партньор ви печели малко.

За страдание, финансовото положение на множеството хора не постоянно ги устройва. Представителите на по този начин наречената „ междинна класа “ не са толкоз доста, колкото твърди статистиката и почтено казано, те не постоянно имат задоволително пари. Можете да подобрите финансовото си положение по разнообразни способи: да започнете личен бизнес, да забогатеете, като работите „ за някой различен “ или да инвестирате парите си преференциално.

Но всички тези способи са положителни, в случай че живеете сами. Когато имате семейство, отговорността се усилва и рисковите схеми за печелене към този момент не могат да се употребяват. За да принудят брачна половинка си да печели повече, някои дами стартират да „ му пилят на главата “ денонощно.

Този метод от време на време носи резултати, само че напълно не е това, което дамата чака: мъжът става затворен и раздразним, остава на работа до късно (съвсем не тъй като му оказва помощ да печели повече - той просто не желае да се прибира вкъщи) и даже може да си хване държанка.
Разбира се, от време на време повода за ниските приходи в действителност е мързелът на брачна половинка, само че брачната половинка му също е отговорна за това.

Ето три признака, които демонстрират: повода, заради която човек печели малко, е в неговия сътрудник в живота.

Не подкрепяте брачна половинка си
Подкрепата на околните е тъкмо това, от което човек има потребност, без значение какво възнамерява да прави. Мъжете, които са подкрепяни от половинките си имат вяра, че са способни да реалокират планини. И назад - тези, които всекидневно се заяждат с мъжете си срещат единствено безчувственост и равнодушие. Ако въобще не държите на брачна половинка си, не би трябвало да се учудвате, че той печели доста малко, макар че непрекъснато остава до късно на работа. Най-вероятно към този момент си е намерил развлечение другаде или просто не желае да се върне вкъщи, където недоволната му брачна половинка го чака за нов скандал.

Харчите прекалено много пари и не знаете по какъв начин да живеете съгласно опциите си
Дори приходът на милиардер може да не е задоволителен, в случай че брачната половинка е същинска прахосница.
Какъв е смисълът брачният партньор ви да печели доста, в случай че можете елементарно да похарчите месечния му приход за най-различни нелепости Въпреки това, не се отчайвайте: не постоянно харчещите са отговорни за харченето на толкоз доста пари. В доста връзки те са принудени да вършат това от търговците: те измислят трикове, които принуждават хората да купуват нещо, от което в действителност не се нуждаят. Внимателно проучете нашата публикация, научете за триковете, до които прибягват хитрите продавачи и търговци, и не се привързвайте повече към тях: евентуално даже единствено с това ще можете да спестите лъвския дял от средствата от фамилния бюджет.

Между другото, невъзможността да живеете съгласно опциите си е единствено една от трите неочевидни аргументи, които в действителност унищожават брака ви. Ако фамилията ви е скъпо, тогава несъмнено би трябвало да се научите да харчите пари по-рационално и даже да спестявате: да вземем за пример, да намерите артикули по-евтини и с по-добро качество, да се научите да консумирате храната рационално и да не изхвърляте.

Не гледате действително на нещата
Колкото и мощни да са вашите мисли и стремежи, въпреки всичко би трябвало да погледнете реалистично на нещата: в случай че вие и вашият брачен партньор живеете в дребен град, където междинната заплата не е висока, не можете да очаквате милиони от брачна половинка си. По-добре е да приемете обстоятелството, че парите не могат да дойдат от единствено себе си. Ако в действителност се тревожите за настоящето си финансово положение и сте подготвени да извършите избрани жертви и опасности, с цел да го подобрите, коства си да поговорите съществено с половинката си.

Причината за ниските приходи на мъжа не постоянно е неуместно работно място или мързел: в някои случаи брачната половинка е отговорна, че мъжът печели малко. Може даже да й се коства, че постъпва вярно и стимулира мъжа, само че в реалност това не е по този начин: наскърбен и нервиран от обстоятелството, че тя непрекъснато мърмори, той надали ще бъде въодушевен да печели повече.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР