Жените, които са имали по-малко опит в секса преди да

...
Жените, които са имали по-малко опит в секса преди да
Коментари Харесай

Проучване: По-щастливи в брака са жените с по-малко опит в секса

Жените, които са имали по-малко опит в секса преди да се омъжат, имат доста по-щастлив брак спрямо тези, които са спали с повече мъже. Това демонстрират данните от изследване на Християнския институт за фамилни проучвания в Съединени американски щати.
Резултатите сочат, че 65% от дамите, които са имали единствено една полова връзка преди да сключат брак, са щастливи и задоволени от фамилното си състояние по-късно. Участничките, които са имали над 21 предбрачни колегата и са показали, че са щастливи, са 8 на 100 по-малко – 57%.
Според изследването, по-големият опит в леглото и половите забежки може да навредят на брака по-късно. Или казано по-просто – мъжете, които към момента не са обвързани, би трябвало да си намерят дами, които не са правили разхвърлян секс, с цел да нямат фамилни проблеми. Според християнския съюз, по-целомъдрените дами са по-добрите съпруги и имат по-щастлив живот със брачна половинка си.
Изследователите показват, че дамите, които са спали единствено с един сътрудник и след това са се омъжили за него, нямат база за съпоставяне. Това е повода да считат, че връзката им е щастлива.
Междувременно други изследвания потвърждават, че опитът на дамите в спалнята може да тормози и даже да отблъсне мъжете. Така да вземем за пример доста мъже си мечтаят да намерят секси хубавица, която да е подготвена на тройка. С такава жена ще изкарат идеално вечерта, само че тя не е най-подходящата за сериозна връзка и брак.
Ако дамата има богат опит с мъжете, тя може да желае по-трудни пози или да има стремежи, които половинката ѝ мъчно ще извърши. Освен това, представителите на мощния пол избират дамата с която спят, да не задава темпото, а по-скоро те да управляват нещата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР