Жените, които носят високи токчета, са по-привлекателни за мъжете от

...
Жените, които носят високи токчета, са по-привлекателни за мъжете от
Коментари Харесай

8 неща, които правят жените по привлекателни

Жените, които носят високи токчета, са по-привлекателни за мъжете от тези, които носят плоски обувки, потвърди скорошно проучване. Освен това, колкото по-високи са токчетата, толкоз повече мъжете са склонни да им оказват помощ и толкоз повече дамите биват ухажвани.

Изследването от френски учени е първото, което научно изследва паметния въпрос по какъв начин високите токчета на дамите въздействат върху държанието на мъжете.

За задачите на проучването една жена е носила плоски обувки, 5 сантиметрови токчета или 9 сантиметрови токчета, като и в трите случая е молила мъже и дами да попълнят въпросник или да отидат на бар.

Истината, несъмнено, е, че това е едно от доста проучвания, които се пробват научно да потвърдят отговора на даден въпрос, който всички ние знаем,  само че за който нямаме научно пояснение, написа Obekti.bg.

Ето други 7 характерности, които съгласно проучванията вършат дамите по-привлекателни за мъжете:

Извитите форми : мъжете правят оценка дамите с по-ниско съответствие сред кръст и бедра като по-привлекателни.

По-големи гърди : доста по-вероятно е мъжете да спрат на стопаджийка, когато нейните гърди са по-големи.

Руса коса : по-вероятно е мъжете да изискат среща с дами с руса коса, в сравнение с при дами с черна коса или с алена. Русите сервитьорки също получават под-добри бакшиши.

Татуировки : дамите с татуировки е два пъти по-вероятно да бъдат запитани за среща от мъжете.

Грим : дамите, носещи грим притеглят с 33% повече мъже.

Разкриващи облекла : дами, които носят разкриващи облекла е по-вероятно да се одобряват като полово открити в сравнение с тези, които се обличат затворено.

Носене на алено : мъже, които приказват с дами, облечени в алено задават по-интимни въпроси. Стопаджийки, които носят алено, е по-вероятно да бъдат взети на стоп.

“По продължение на евентуално всички култури, мъжете се интересуват повече от физическите черти в евентуалните си полови сътрудници, до момента в който дамите се интересуват повече от ресурсите на своите, ” припомня проф. Гоген, провел проучването.

Източник: Psy Blog
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР