Жените, чиито съпрузи или приятели са обсебени от порното и

...
Жените, чиито съпрузи или приятели са обсебени от порното и
Коментари Харесай

Обсебване от порното при мъжете – вреди ли на половинките им?

Жените, чиито съпрузи или другари са захласнати от порното и го гледат постоянно, се разболяват по-често от хранително разстройство. Това демонстрират данните от Американско проучване, съгласно което има връзка сред „ порно привичките “ на мъжа и признаците на хранително разстройство при дамата.
По-висок % от женския пол оповестяват, че имат хранително разстройство, тъй като усещат напън от страна на сътрудниците си да бъдат слаби.
„ Често приказваме за въздействието на медиите, фамилията и приятелите върху питателните разстройства, само че малко се приказва за ролята на колегата като фактор за проявата им. Нашето проучване обаче откри очевидна взаимозависимост сред признаците на хранителни разстройства при дамите и усещането им за напън от колегата да бъдат слаби. Въздействие оказва също и гледането на порнография от страна на приятеля или брачна половинка “, разяснява Треси Тилка от изследователския екип.
Проучването на университета в Охайо обгръща 409 обвързани дами със междинна възраст от 34 години. То има за цел да откри връзка сред държанието на сантименталния сътрудник и вероятността неговата половинка да изпитва виновност поради храненето, да отделя прекалено внимание на телесните си мазнини, да злоупотребява с храна или да приема очистителни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР