Жените често правим грешки в търсенето на “перфектния мъж. Най-голямата

...
Жените често правим грешки в търсенето на “перфектния мъж. Най-голямата
Коментари Харесай

4 причини защо ниските очаквания водят до голяма любов

Жените постоянно вършим неточности в търсенето на “перфектния мъж ”. Най-голямата от всички тези неточности е, че чакаме прекалено много, надяваме се и отмятаме тикчета в километрични описи. В последна сметка, намирането на половинка не може да бъде като търсенето на съвършения диван, тъй че ето една нова тактика за деяние, която в действителност работи.

1. Ниските упования защищават от отрицателни усеща

Когато чакаме нещо “уау ” от даден мъж и той не ни го даде, стартира една поредност от отрицателни страсти – горест, болежка, гняв, фрустрация. Не отделяйте толкоз внимание на реакциите и дейностите на някого, тъй като по този метод градите висока стена, от която се пада мъчително.

2. Откъснете се от “груповата мисъл ”

Очакванията, които другите хвърлят върху вас, въздействат извънредно доста върху държанието ви и в един миг просто загубвате еднаквост. Сещате се – “трябва да си намериш висок и прекрасен мъж без деца ”, “много ще ти отива доктор ”, “не си те представям с по-възрастен мъж ”. Независимо дали става дума за баба ви, майка ви или за приятелките, просто се абстрахирайте от тази групова мисъл.

3. Правете ясни и аргументирани решения

Ако дейностите, които предприемате в една връзка, са подбудени от предходния ви опит с мъжете, то вие настоятелно бутате вратата към света на разочарованието. Не може да подхождате към разнообразни хора с едни и същи упования. Действайте по отношение на съответни обстановки и обмисляйте добре решенията си.

4. Не се самосъжалявайте

Високите упования и разочарованието след тях могат да ви накарат да се самосъжалявате. “Защо все на мен? ” и “Защо нищо не върви по проект? ” са единствено част от въпросите, които ще ви минат през главата. Точно в тях обаче се крие и отговорът. Спрете да вършиме графици, проекти и да подреждате живота си (че от време на време и този на другите) по отношение на нереалистични идеали. Не подценявайте и не отхвърляйте с лека ръка хора, които се пробват да намерят място в живота ви, единствено тъй като не дават отговор на някое “изискване ”.

Инфо: https://www.iwoman.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР