Жени забременяват от докосване на африканска статуя … В Съединените

...
Жени забременяват от докосване на африканска статуя … В Съединените
Коментари Харесай

Жени забременяват от докосване на африканска статуя

Жени забременяват от допиране на африканска скулптура … В Съединените щати има необикновени музеи (Odditoriums), наречени „ Ripley’s Believe It or Not! “.В тях се излагат разнообразни необикновени неща и чудеса от цялостен ​​свят – странни кукли, фигурки, восъчни фигури на деформирани хора, изсушени човешки глави, препарирано двуглаво теле, кожи от змии албиноси и други (HiddenTruth.site)Един от тези предмети в Odditorium, намиращ се в Орландо (Orlando), Флорида, са две екзотични африкански дървени Фигурки на плодородието. Направени са във формата на африканки. В ръцете си, едната африканка държи малко дете.Казват, че в случай че стоите дълго време покрай тях, в случай че ги гледнете в очите или ги докосвате с ръка, ще забременеете.

 q1 1 - Жени забременяват от допиране на африканска скулптура
Фигурките са донесени от Кот д’Ивоар. Изработени са от абанос, от незнаен занаятчия от племето Боле. Те са много огромни, имат растеж на човек и тегло 31 кг. В същото време са издълбани жестоко и примитивно.В Съединени американски щати попадат инцидентно, откакто Едуард Мюир, който работил в Аудиториума, отишъл в Африка за нови редки предмети и попаднал на тези скулптури в дребен магазин за сувенири на базара. Продавачът го уведомил, че локалният шаман самичък благословил тези скулптури, и че жена би трябвало просто да допре женската фигура и ще забременее.
Мюир обаче не повярвал в силата им, само че закупил статуите, поради екзотичния им тип. Поставил ги в профил на вратата в кабинета си в Аудиториума.

 q2 1 - Жени забременяват от допиране на африканска скулптура
Скоро, там почнали да се случват необикновени неща. Секретарката на Мюир, постоянно минавайки около тези скулптури, забременяла съвсем незабавно. Това била повода за доста смешки, само че първоначално малко на брой свързвали бременността й и тези скулптури.Четете още: В древногръцки текстове има записи за основаването на роботи и изкуствен интелект Тогава обаче, счетоводителката Уимбърли Мартин, която въобще не желала и не възнамерявала деца, забременяла. Още повече, че тя взимала контрацептиви, а със брачна половинка си употребявали презервативи. Тя незабавно повярвала в силата на тези скулптури. Оттогава тя се опитвала да стои колкото се може по-далеч от тях.Уимбърли разказвала: “Току-що се оженихме и със брачният партньор ми взехме решение да живеем четири години „ за себе си ” и едвам тогава да имаме деца. И когато разбрах, че тези скулптури са “вълшебни ”, се пробвах да не ги докосвам, когато минавах около тях. Но, един ден потеглих по коридора, инцидентно се спънах и допрях статуята. След месец и половина разбрах, че съм бременна. Беше огромна изненада! ”

 q3 2 - Жени забременяват от допиране на африканска скулптура
Уимбърли обикновено износила бебето и родила. А, чудесата на статуите в Аудиториума траяли. Всичките 13 дами, които работили там, забременели в границите на 13 месеца след слагането на статуите.След това, за статуите почнало да се написа в печата. Било решено да се слагат в главната постройка на музея, след което да ги транспортират до други градове.Близо до статуите е подложен знак с надпис: “В културата на африканското племе Бага, кралица Нимба е идеалната богиня на жена. Затова по време на празници и сватби, стаите се украсяват с нейния облик. Също по този начин, се предлага да се слагат в къщата на младоженците, тъй че дамата да роди деца. Трябва да я гледате в очите, с цел да забременеете. За да увеличите възможностите, докоснете я с ръка. Опитайте се да извършите това на собствен риск! ”

 q4 - Жени забременяват от допиране на африканска скулптура
Жените отивале в музея, с цел да се допрян до Статуята на плодовитостта. Скоро, Аудиториумът почнал да получава стотици, даже хиляди писма от признателни дами, забременели след посещаване в музея. Тези скулптури се трансформирали в най-популярния експонат на Odditoriums.

 q5 - Жени забременяват от допиране на африканска скулптура
Мнозина считат, че цялата работа е плацебо резултатът, и че тук в действителност няма магия. Ако някоя жена е забременяла след допиране на статуята, то това е просто съвпадане.Други откровено имат вяра в магичната мощ на античните статуетки …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР