Жени Начева, д-р Бойко Пенков и Росица Велкова-Желева са определени

...
Жени Начева, д-р Бойко Пенков и Росица Велкова-Желева са определени
Коментари Харесай

Жени Начева става председател на Надзорния съвет на НЗОК

Жени Начева, доктор Бойко Пенков и Росица Велкова-Желева са избрани за представители на страната в Надзорния съвет на Националната здравноосигурителна каса, като Жени Начева ще бъде ръководител на този орган , реши държавното управление, съобщи БГНЕС.
Кирил Ананиев, който беше определен за министър на опазването на здравето, доктор Мирослав Ненков и Лидия Нейчева са освободени от управителните длъжности в НЗОК заради смяна в служебното им състояние.
Към момента Жени Начева е заместник-министър на опазването на здравето. Тя е отговаряла за бюджета и финансите в Националната здравноосигурителна каса, която по-късно оглавява. До назначението й за заместник-министър на опазването на здравето е шеф на дирекция в Министерството на финансите.
Д-р Бойко Пенков също е заместник-министър на опазването на здравето към сегашния миг. Той е заемал разнообразни позиции в здравния бранш. Бил е отпред и на Националната здравноосигурителна каса. Д-р Пенков два пъти е заемал длъжността заместник-министър на опазването на здравето.
Росица Велкова-Желева е заместник-министър на финансите. До назначението й на този пост е дълготраен управителен чиновник в Министерството на финансите. Била е и заместник-председател на Държавната организация за застрахователен контрол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР