Жени Калканджиева краси листата на ВМРО в Хасково, тя е

...
Жени Калканджиева краси листата на ВМРО в Хасково, тя е
Коментари Харесай

Жени Калканджиева краси листата на ВМРО

Жени Калканджиева краси листата на Вътрешна македонска революционна организация в Хасково, тя е на последно място, съобщи ръководителят на партията и министър на защитата Красимир Каракачанов в предаването " Тази неделя " по bTV.

" Знаете, че джендъризмът не е на мода във Вътрешна македонска революционна организация, тъй че не се учудвайте на красиви дами в листите ни. Ернестина Шинова също е претендент за народен представител, тя оказва помощ на партията от години. Отчитайки равенството на половете, в листите на Вътрешна македонска революционна организация има място за красиви и умни дами ", сподели още Каракачанов.

" Ангажиментите, които поехме при започване на мандата, са изпълнени. Работихме добре с ГЕРБ, несъмнено, имахме и разминавания, да вземем за пример във връзка с концепцията за интеграцията на ромите. Но имаше доста тематики, по които постигнахме единодушие ", разяснява още Каракачанов.

Той ще води листата на Вътрешна македонска революционна организация в Плевен, където претендент на Българска социалистическа партия е Румен Гечев, а на ГЕРБ - проф. Григор Горчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР