ЖЕНЕВА (AP) — Ръководителят на Световната търговска организация настоя в

...
ЖЕНЕВА (AP) — Ръководителят на Световната търговска организация настоя в
Коментари Харесай

Шефът на Световната търговска организация настоява, че търговският орган остава уместен, докато Тръмп с мита се намесва в Белия дом

ЖЕНЕВА (AP) — Ръководителят на Световната комерсиална организация настоя в петък, че тя остава уместна и нейните водачи се концентрират върху промяната „ не има значение кой идва на власт “, ​​докато Доналд Тръмп – който като президент на Съединени американски щати заобиколи разпоредбите на СТО, като наложи мита както на приятелите, по този начин и на враговете на Америка – прави още един опит в Белия дом.

Генералният шеф на СТО Нгози Оконджо-Ивеала сподели, че „ в действителност ме нервира “, когато комерсиалният орган в Женева е изобразен в пресата като видимо неудобен – изказване, учредено на обстоятелството, че неговата система за разрешаване на търговски разногласия е объркана.

„ Това е като въздуха, който дишате: приемате го за даденост, тъй като не го виждате всеки ден “, сподели тя пред кореспонденти в централата на СТО. Организацията ще бъде хазаин на министри на търговията и други публични лица от своите 164 страни членки в Абу Даби от 26 до 29 февруари.

„ Хората не осъзнават, че одобряват за даденост, че 75% от международната тър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР