ЖЕНЕВА (АП) — От края на миналия век и първите

...
ЖЕНЕВА (АП) — От края на миналия век и първите
Коментари Харесай

Статутът на освободени от данъци филми, музика и игри, търгувани онлайн, е на масата, докато държавите от СТО се срещат в Абу Даби

ЖЕНЕВА (АП) — От края на предишния век и първите дни на мрежата доставчиците на цифрови медии като Netflix и Spotify имаха безвъзмезден пропуск, когато става дума за интернационалните налози върху филми, видео игри и музика, които се доставят през границите посредством интернет.

Но в този момент световен консенсус по въпроса може да стартира да crack.

Докато Световната комерсиална организация открива последната си двугодишна среща на държавните министри в понеделник, нейният дълготраен мораториум върху митата върху продуктите за електронна търговия — който е възобновен съвсем автоматизирано от 1998 година насам — е подложен на напън както в никакъв случай до момента преди.

Тази седмица в Абу Даби 164-те страни членки на СТО ще прегледат редица основни въпроси: Субсидии, които предизвикват свръхулова. Реформи, с цел да създадат селскостопанските пазари по-справедливи и по-екологични. И старания за възкръсване на системата за разрешаване на разногласия сред страните на основаната в Женева комерсиална организация.

В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР