Женени от пръв поглед експерти, Джон Ейкън, Мел Шилинг и

...
Женени от пръв поглед експерти, Джон Ейкън, Мел Шилинг и
Коментари Харесай

Женен от пръв поглед младоженец подове запознанства експерти с отвратителна обида към други състезатели

Женени от пръв взор специалисти, Джон Ейкън, Мел Шилинг и Алесандра Рампола бяха изумени, когато схванаха, че Джак Дънкли грубо е нарекъл различен играч „ кит “.

Джак беше изтеглен няколко пъти поради мнения, които направи през този сезон, и наподобява, че към момента не се сдържа, когато назова сътрудника си жених Тристан Блек „ кит “, до момента в който той се слънчеви бани до басейна в Couple's Retreat.

Личният треньор от Куинсланд направи коментара на Тимъти Смит, Лусинда Брайт и Тристан Блек и също беше чут от сътрудника жених Джоно МакКолоу, които всички бързо се обадиха него над грубата забележка.

Тристан, който искрено описа по време на шоуто по отношение на проблемите си с телесната си убеденост, явно беше засегнат от коментара на Джак. Малко след случая Тимъти си напомни събитията, до момента в който сподели на булките Лорън Дън и Сара Меса, че до момента в който той, Лусинда и Тристан се пекли на слънце, Джак минал около тях и споделил: „ Виждам, че китовете са тук през днешния ден. “

Когато само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР