Женен началник на полицията в Северна Каролина беше уволнен, след

...
Женен началник на полицията в Северна Каролина беше уволнен, след
Коментари Харесай

Шефът на полицията беше уволнен, след като два пъти поиска голи снимки от съпругата на капитана в Snapchat

Женен шеф на полицията в Северна Каролина беше уволнен, откакто неведнъж изиска от брачната половинка на капитана голи фотоси в обществените медии, защото негов зависещ беше посочен като негов заместител като най-хубавото ченге на града по-рано този месец.

Твърди се, че Джон Кларк, който служи като шеф на полицията на Марс Хил от 2021 година, е изискал връзка със брачната половинка на капитан Чад Уилсън предходната година, като е изискал топлес фотоси посредством Snapchat.

„ Вашето държание при опит да продължите сантиментална връзка със брачната половинка на един от вашите чиновници е неоправдателно “, написа градският шеф Нейтън Бенет в писмо от 16 октомври 2023 година, получено от WLOS.

„ Активно да търсите тази връзка е непростимо и излага на риск целия ви отдел и град Марс Хил “, добави Бенет в бележката за преустановяване на контракта на Кларк.

Жената не отговори на настояването на Кларк и показа екранни фотоси на неприятните запитвания със брачна половинка си, който на собствен ред ги показа с Бенет.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР