Женен мъж опита да извърши нещо ужасяващо спрямо бременна жена.

...
Женен мъж опита да извърши нещо ужасяващо спрямо бременна жена.
Коментари Харесай

Мъж сипа хапче в сока на любовницата си, за да абортира

Женен мъж опита да извърши нещо ужасяващо по отношение на бременна жена. 43-годишният Дарън Бърк, имал загадка държанка.

Нещата сред тях се трансформирали, когато се оказало, че тя е бременна. Дарън не желал да резервира детето, по тази причина предложил на извънбрачната му забежка Лора, да направи аборт. Той се тормозил по какъв начин това ще рефлектира върху фамилията му. Предложил ѝ да отидат в болница, с цел да се отърват от казуса, само че тя се възпротивила.

Не след дълго, когато още веднъж се срещнали, Дарън към този момент имал проект. Той стрил и сипал хапче, което да провокира в чашата със сок на любовницата си. Жената се усъмнила и отказала напитката. Започнал вербален скандал. В последна сметка той излял течността в мивката и си тръгнал. Лора забелязала, че на дъното на чашата има бяла наслойка. Занесла я за проучване и съмненията ѝ се оказали правилни, намерено е лекарството мифепристон.

Тя алармирала в полицията и Дарън е към този момент втора година в пандиза. Той е наказан на общо три за опита си да аргументи импровизиран аборт на дамата.

На делото в съда излиза наяве и нещо друго. Лора споделила, че седмици след несполучливия в началото опит за унищожаване на детето ѝ, тя направила импровизиран аборт. Според медици повода за това не се дължи на въпросното хапче и загубата на детето не се дължи на това.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР