Жената Везни е художник и за да оцелее в реалния

...
Жената Везни е художник и за да оцелее в реалния
Коментари Харесай

Внимание, Господа! Дамите От Тази Зодия Са Най-Грижливите И Внимателни Партньорки!

Жената Везни е художник и с цел да оцелее в действителния свят, тя би трябвало да откри своя метод на изложение. Необходими са ѝ обекти и звуци, миризми и текстури, които надълбоко в нея предизвикват възприятията, заради които може да каже " Да. Това е, в този момент всичко е както би трябвало ". Ако желаете Везни би трябвало да знаете, че те имат потребност от изкуство, както вие имате потребност от въздух.

Тя обича своето тяло, само че в същото време и ненавижда. Но вие би трябвало да приемете изцяло, такава, каквато е. Везните го обожават този миг на фамилиарност. Неучастие й коса от лицето, с цел да можете по-добре да го видите.Трябва да докосвате всяка част от кожата, като това да е за първи път. Тя копнее за вашите обятия. Прегръдките за нея са толкоз значими, както е водата за цветята.

Везните желае романтика. На нея й са нужни целувки. Тя ще отлети надалеч, с цел да види света, само че нужен й е топъл дом, с цел да има къде да се върне. Везните постоянно плачат, а вие няма да знаете какво не е наред. Разберете го в тези моменти, когато просто сълзите й се стичат по лицето поради прилив на горест, провокирана от компликациите на живота.

Теглото на нейните страхове, нейното любознание, нейната прочувствената страна, всичко това на моменти предизвиква сълзите да стартират да капят от очите й. Везните изискват време и пространство за научни проучвания и няма нищо по-хубаво от дамата Везни която претърпява света. Тя вижда магия и в нещата, където никой различен не вижда. Смята се, че има чудеса и тъкмо магията води напред. Ако желаете до себе си жена Везни, би трябвало да говорите за любовта, да позволите тя да ви води, да й дадете някаква форма, да даде най-голямо значение.

Тук се крие внимателен баланс - безконечната война сред чувството за мощ против възприятието на деликатност. Вечният опит за намиране на съвсем невъзможното съвършен баланс. За да компенсира незадоволителните си знания, тя ще се пробва постоянно да бъде в услуга на другите. Тя постоянно дава всичко от себе си хората към нея да се усещат прелестно и постоянно се пробва да поправя обстановката. Везните, от време на време минават границите с грижите си. Но не й се ядосвате поради това, просто в нейната природа е залегнала нуждата от време на време да бъде " жертва " и да угажда на другите.

Вие, като неин сътрудник, би трябвало от време на време да насърчавате грижи за себе си, тъй като тя в никакъв случай няма да бъде обърната към своите потребности, заради което ще би трябвало да се научите на това умеене. Трябва да се научите, че слагането на нейните потребности, преди потребностите на другите не е същото с егоизма, тъй като тя презира егоизма. Страхува се от самотата, а сърцето постоянно й е съкрушено. Ще се усеща самотна и тъжна, поради доста неща в действителния свят, само че в никакъв случай не би трябвало да бъдете този, който ще ѝ счупи сърцето. Вие сте тук като нейна най-голяма разтуха и поддръжка.

Ако желаете да спечелите сърцето на Везните, то би трябвало да бъде вечно. Трябва да персонализирате нейната променлива природа. Жената Везни от време на време се усещат изгубени, ще им бъде нужна топла ласка, черно-бял филм и тишина. Но от време на време желаят развлечения, среднощни разходки и дълбоки, интимни диалози.

Хубаво би било постоянно да припомнят, че е красива, обичана и най-важното - обожавана. Тя обича и приключенията. Обича самотата, само че не желае да бъде оставена сама. Просто приемете нейните несъгласия и вечно ще развие доверие във вас.

Везните имат потребност от сътрудник, койтоима мощна увереност, тъй като постоянно те не имат тази специфичност. Тя ще ви изненада със спонтанността, а вие ще се възхищавате на лекотата, с която се посвещава на вас и на хората, които обича. Приемете обстоятелството, че Везните не съществува " явен избор " и постоянно помагайте да откри верния път.

Да се обичат Везни, значи да се обича самата обич. Тя обича всичко, което е обвързвано с любовта: връзките, откритията, болното сърце, екстаз, самата концепция за любовта - всичко това тя слага в един панер и просто се оставя на магията. Тя обича пристрастеността. Везните виждат положителни неща в съвсем всеки човек, само че от колегата изисква просветеност и комизъм. За нея няма нищо по-привлекателно от умни хора. Когато се спори с Везни, бъдете деликатни с думите. За нея всяка кавга е краят на света, а това от време на време ще я унищожи. Но те недоразумения можете да употребявате един креативен метод. Всеки спор можете да виждате като опция за напредък - това е начало на нови неща. Въпреки това бъдете почтени към нея. Когато Везните спорят, нормално те са прави, тъй като дамата Везни по природа е обективна и почтена.

Погрижете се Везните до вас постоянно да бъде щастлива и удовлетворена, тъй като когато тя е изпълнена с позитивна сила, за нея няма граници, тя може да поеме света в свои ръце. Тя има вяра в добротата на хората, в магията и на първо място в час до края на живота. Ако желаете Везни, би трябвало да вярвате в тях и във всичко, което носят със себе си. Честността и любовта са нейните движещи сили.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР