Жената Телец е голяма жена, тя е солта на живота. Притежава

...
Жената Телец е голяма жена, тя е солта на живота.
Притежава
Коментари Харесай

Защо наричат жената Телец солта на живота ?

Жената Телец е огромна жена, тя е солта на живота.

Притежава повече нравствена и прочувствена мощ от доста решителни мъже, както и задоволително религия в личния си пол и благоприятни условия. У нея са събрани скъпите качества, които всеки мъж търси и рядко намира. Искрена и почтена, тя в никакъв случай не си служи с типичните женски номера и сълзи.

Не понася празноглавите кокетки и не счита, че дамата би трябвало да се прави на слаба, с цел да се наложи. Самата тя има лично мислене и задоволително разум, с цел да реализира каквото желае. Със издръжливост посреща несгодите и ударите на ориста.

Понякога може да й причернее пред очите, само че в никакъв случай няма да избухне без мотив. В живота търси същинския мъж, тъй като знае, че е същинска жена и се гордее с това. Ако не го откри или в случай че той не се окаже подобен, сама ще поеме кормилото на фамилията и ще се оправи.

спокойна, уравновесена, с възприятие за мярка.

Жената Телец няма нищо срещу мъжът й да се заглежда по хубави девойки. Самата тя изпитва наслаждение да види добре облечено младо момиче с хубава фигура. За разлика от дамата Лъв или Овен няма да избухва в дива ревнивост всякога, когато брачният партньор й целуне по бузата обща другарка или се възхищава на по-млада жена. Но дано той не прекалява с нейното самообладание и приемливост и да не прекрачва границата. Разбере ли тя, че я мами,

ще се трансформира в същински демон.

Ако в никакъв случай не сте я виждали гневна, толкова по-добре. Не е нужно да задоволявате любознанието си.

Тя е чисто физическо творение. Сетивата й са изострени и извлича чувствено задоволство от всичко, което прави. Жената Телец не обича изкуствени цветя. Нейните цветя са същински – от върбовите клонки и люляка напролет до хризантемите и далиите през есента. Може да си купи от ъгъла букетче зюмбюли или момина сълза – ей по този начин, поради аромата.

Ако желае, типичната жена Телец може да ви завоюва единствено с умеенето си да готви. Ходете при нея на гладен корем. Имате ли шанс да ви предложения на вечеря, несъмнено ще й извършите предложение още преди десерта.

Нейната кухня е капан за всеки мъж.

Самата тя обича вкусната храна, по тази причина отвреме-навреме я водете на вечеря на открито. Но запомнете: не в някаква пицария или на хамбургери, а в ресторант с най-хубави готвачи.

Жената Телец ще бъде вашата сигурна опора.

Организирана и подредена, тя може да бъде незаместим асистент и да постави на мястото му всяко нещо. Работи крепко, само че има потребност от почивки, с цел да не капне. В положение е да си ги обезпечи и наложи. Нейното възприятие за непоклатимост не приема бързото замогване без здрава основа. Затова ще подтикне мъжа си да следва и ще го устоя през това време. Ще го кара да кани авторитетни хора на вечеря и ще бъде самата гостоприемност. Ако се наложи, ще взима и спомагателна работа. Но желае в един миг

да има до себе си мощен и процъфтяващ брачен партньор.

Жената Телец не понася слабостта под каквато и да било форма и ще бъде нещастна с мъж, който няма дял в фамилния бюджет. Тя чака да бъде обезпечена.

Жената Телец е предана майка и брачна половинка. С обич и деликатност ще отгледа децата си, ще вдъхне религия и вяра на мъжа, когато е грохнал. В държанието й няма изненади и постоянно може да се разчита на нея. Тя излъчва ред и сигурност, успокоение и убеденост. В сърцето й има премного място и обич, с цел да посрещне в дома си непознати и родственици, а къщата й ще ви стопли, когато от бурята на открито влезете в нейния уют. Както споделяше онази писателка, духът на дамата Телец е издигнат.

Линда Гудман, „ Слънчевите знаци “

 

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР