Жената-Стрелец е известна със своята предприемчивост. Тя е пълна със

...
Жената-Стрелец е известна със своята предприемчивост. Тя е пълна със
Коментари Харесай

20 истини, които трябва да знаете за жената-Стрелец

 жената-Стрелец

Жената-Стрелец е известна със своята деятелност. Тя е цялостна със пристрастеност и сила, доста е любопитна и дейна. Като другар постоянно подтиква своите приятели към завършения. Като държанка е буйна и спонтанна. Не може да седи дълго на едно място и сигурно ще ви се прииска да я опознаете по-добре. За да ви помогнем, събрахме 20 истини за дамите от зодия Стрелец, които ще ви оказват помощ да ги опознаете по-добре. 

 1. Тя може да бъде потайна. Тя няма да се пробва да скрие нещо — просто не вижда смисъл непрекъснато да държи всички в течение на това, което става към нея.

2. Тя не понася лъжците. Жените-Стрелци в никакъв случай не лъжат и чакат същото и от другите.

3. Тя просто желае да се забавлява! Стрелците са радостна зодия. Тя обича да разпуска, да се забавлява и обича живота.

4. Тя употребява добре своето въображение. Жените-Стрелци постоянно търсят нови благоприятни условия. Те имат интензивно въображение и постоянно фантазират.

5. Тя може да бъде малко нахална. Когато нещо не я устройва, тя ще го каже.

6. Тя обича да философства. Обича да се замисля за своите персонални полезности и нравственос. Понякога изпада във философско въодушевление и обича да споделя с вас своите хрумвания.

7. Дори да е под лек стрес, в никакъв случай не би го посочила. Стрелците постоянно вървят с течението, само че не се плашат от провокации, само че някои задания могат да я притиснат и леко да нервничи – само че тя просто добре ще го прикрие.

8. Фокусира се върху доста неща. Тя е непрекъснато дейна, по тази причина няма време да концентрира вниманието си върху едно нещо за прекомерно дълго.

9. Обича природата. Свежият въздух я успокоява. Жената-Стрелец обича да седи в парка и да отмаря измежду тревата.

10. Увлечена е по своите фантазии. Стрелците ще минат през доста, с цел да реализиран фантазиите си, по тази причина тя мечтае, само че и работи доста, с цел да трансформира фантазията в действителност.

11. Не я вълнува какво мислят другите за нея. Тя просто не се наскърбява от рецензията. Често казвар, че е прекомерно дръзка или прекомерно непоследователна, само че тя обича своята персона.

12. Тя е остроумна. Винаги има проницателен отговор на съвсем всичко.

13. Има отличен музикален усет. 

14. Тя е почтена. Обича честността, по тази причина не крие мнението си и избира да каже това, което мисли.

15. Известна е със своята променчивост. Жените-Стрелци в никакъв случай не остават на едно място. Другите я виждат като доста непостоянна, само че й е доста мъчно да прави единствено едно нещо в миг когато целият свят й е на разположение.

16. Избягва да наподобява слаба и уязвима. Стрелците са по-чувствителни, в сравнение с желаят да си признаят. Тя в никакъв случай няма да наподобява слаба, тъй като счита, че е задоволително мощна, с цел да премине през сложните времена — и нормално е права.

17. Лесно се ядосва. Тя е доста темпераментна и елементарно се подразва.

18. Рядко ревнува. Жените-Стрелец схващат цената на свободата, по тази причина надали ще управлява прекомерно прецизно своя сътрудник.

19. Не обича „ лепките “. Нищо не я нервира по този начин, както завладяващите хора. Жените-Стрелци не усещат нужда непрекъснато да са до други хора, по тази причина я безпокои доста, когато другите се „ залепят “ за нея.

20. Има доста другари. Жените-Стрелец обичат да обикалят по света. В своите пътешествия може да срещне доста хора, тя умее да се сприятелява с лекост с съвсем всеки.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР