Жената, шофирала единият от автомобилите, които катастрофираха вчера край Павел

...
Жената, шофирала единият от автомобилите, които катастрофираха вчера край Павел
Коментари Харесай

След тежката катастрофа край Павел баня вчера: Почина 20-годишна жена, шофирала една от колите

Жената, карала единият от колите, които катастрофираха през вчерашния ден край Павел баня, е умряла, оповестиха от полицията.

Тежкият случай стана към 17.30 ч., по път I-6 на разклона за село Горно Сахране, община Павел баня. По първична информация, злополуката е сред л.а. " Фолксваген ", ръководен от 20-годишна жена и л.а. " Волво ", ръководен от 55-годишен мъж. Водачката на л.а. " Фолксваген " е била настанена в болнично заведение, където по-късно е умряла.

От удара е потърпевша и пътуваща във волвото 54-годишна жена, която е получила фрактура на ключица, оказана й е била здравна помощ и е освободена.

Водачът на л.а. " Волво " е тестван за приложимост на алкохол и на наркотични субстанции с механически средства, регистрирани са негативни резултати. В РУ-Казанлък е формирано досъдебно произвеждане по член 343, алинея 1, б. б, вр. член 342, алинея 1 от Наказателен кодекс.

С заплаха за живота са още двама души от района, претърпяли злополука. Инцидентът стана на 5 октомври към 15.30 ч. по път ІІ-55, Прохода на Републиката, след разклона за село. По първична информация, ударът е сред л.а. " Киа ", ръководен от 59-годишен мъж и влекач " Волво " с полуремарке, ръководен от 38-годишен мъж. Пострадали са лидерът на леката кола и неговата спътничка на 59 години. Двамата са настанени в болнично заведение с разнообразни пострадвания и с заплаха за живота.

Двамата водачи са тествани за приложимост на алкохол, регистрирани са негативни резултати. Водачът на влекача е тестван и за приложимост на наркотични субстанции, регистриран е негативен резултат. В РУ-Казанлък е формирано досъдебно произвеждане по чл.343,ал.1 б. " б " от Наказателен кодекс.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР