Жената Рак е пълна с противоречия. Тя е уязвима и

...
Жената Рак е пълна с противоречия. Тя е уязвима и
Коментари Харесай

7 причини да обичате жена Рак

Жената Рак е цялостна с несъгласия. Тя е уязвима и внимателна, има изменчив темперамент, само че е надеждна. Страхува се от промени, само че в същото време е елементарно приспособима. Има разнообразни пластове, само че най-общо казано е забавна. Тя е видът жена, за който се надяваш да се ожениш. Идеалната бъдеща майка, която ще се радваш да наречеш най-хубав другар.
1. Жените Раци са внимателни, само че мощно чувствителни
Те не се доверяват елементарно. Страхуват се да не бъдат засегнати и се пробват с всички сили да предотвратят това. Точно като ракът, символизиращ зодията, тяхната нежна страна е скрита зад твърда черупка.
2. Те са отлични другари и сътрудници
Може и да не се радват на огромен брой познанства, само че пазят няколко доста значими индивида към себе си. Присъща им е вътрешна възпитателна вътрешен глас, която ги прави фантастични другари и сътрудници. Обичат да се усещат нужни и жадуват чувства. Те са надеждни, с гневно предпазен механизъм, изключително когато става въпрос за другари, семейство и родственици.
3. Копнеят за комфорт и непоклатимост във всичко, което вършат
В края на деня главната цел на дамата Рак е живот изпълнен с комфорт и непоклатимост. Дори когато търси безразсъдни завършения, не оставя настрани възприятието за сигурност. Именно по тази причина тя се нуждае от непрекъснато подсигуряване, че е обичана, а също и че е изцяло предпазена и задоволена във връзката си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР